Futbolda dün yoktur

Ali Çınar yazdı

Haberin Devamı

Es Es iki haftalık fantastik serinin ardından çıktığı bolu deplasmanında İlk 6 yarışındaki rakibi Boluspor karşısında beklenenden uzak futbolu ile hiçbir varlık gösteremedi

Futbolda dün yoktur, futbolda kötü oyun vardır ama kötü mücadele yoktur. Eskişehirsporlu futbolcular Bolu’da maçı kazanmak adına pozitif hiçbir şey
ortaya koyamadılar. Tabi bu maçta Bolusporun etkili ve ne yaptığını bilen futbolu Sait hocanın dersine iyi çalıştığını ortaya koymakta. Eskişehirspor'un son haftalardaki çıkışında takım olarak mücadele etmenin yanında kaptan Erkan Zengin, Ofoedu ve Hasan Hüseyin’in bu süreçte bireysel olarak çok başarılı performansları etkileyiciydi. Bolu maçında takım olarak istisnasız kazanmak adına hiçbir futbolcu futbol gerçeklerine uygun ne bir oyun nede mücadele ortaya koyamadı.

Haberin Devamı

Bolusporun üstünlüğüyle geçen ilk devrenin ardından ikinci devrenin ilk 15 dakikasında da etkisiz kalan Eskişehirsporda Yücel hoca elini kolunu sallayarak orta sahayı geçen Bolu akınlarını durdurmak için Buruno’yu oyundan alarak orta sahaya takviye yapmak adına Hasan’ı oyuna aldı almasına ama buda hocanın şanssızlığı olsa gerek Hasan orta sahadaki yerini almadan Bolusporun golü geldi. Böylelikle Yücel hocanın yenemiyorsan yenilme mantığıyla yaptığı bu hamlede boşa çıktı ve kötü oynadığımız bu deplasmandan hak ettiğimiz bir mağlubiyetle ayrıldık.

Bolu’da yenildik diye şimdi gününde olmayan futbolcularımızı teknik ekibimizi yerden yere vuracak mıyız tabii ki hayır. Geçtiğimiz zorlu süreçte nasıl ki onlar tüm olumsuzluklara rağmen aslanlar gibi çalışıp küme düşmenin telaffuz edildiği dönemde camiayı ilk 6 hedefine odaklandırırsa önümüzdeki hafta içeride Adana maçında sezonun ilk yarısını 3 puanla kapatmak adına onları yeniden ayağa kaldıracağız.

Büyük Es Es taraftarı üzerine düşeni yaparak eminim bu hafta tribünde ki görevinin başında olacaktır. Yönetimde futbol takımının bozulan moralini motive edecek adımları atma gayretinde inşallah sonuç alınır ve devreye 3 puanla girerek ikinci yarı bambaşka bir Eskişehirspor hikayesi izleriz.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları