Rezalet!

Konyaspor’un son zamanlardaki durumunu tek kelimeyle özetleyecek olsak bu kelimeyi kullanırdık sanırım.

Haberin Devamı

Ligin son 10 haftasına girilirken 21 puanla 16. Sırada olması rezalet.

Küme düşme potasında olmasına rağmen kendini garantiye almış orta sıra takımı gibi mücadele etmeden maç kaybetmesi rezalet.
Eto’o- Jahovic gibi forvetleri olmasına rağmen gol atamaması rezalet.

Stoper eksiği olmasına rağmen stoper transfer etmemeleri rezalet.
Kulüp üyeliğini taraftara açmamaları rezalet.

Yönetim dışı kişilerin reddi ile transferden vazgeçmeleri rezalet.

Aykut Kocaman sonrası aynı mantaliteye sahip bir hoca yerine kumar oynamaları rezalet.

Bütün bir yazıyı Konyaspor yönetimin, teknik heyetinin rezaletlerini saymakla doldurabilirim. Ancak eleştirinin ne vakti ne de yeri. Konyaspor, geçen sezonun ZTK şampiyonu, geçen senenin Süper Kupa şampiyonu, Marsilya’ya sahayı dar eden Avrupa apoletli Konyaspor bugün süper ligden kayıp gidiyor.
Yanlış yapan herkes gönderildi takımdan.

Haberin Devamı

Mustafa Reşit Akçay hatalıydı gönderildi,

Scout ekibi hatalıydı gönderildi,

Bülent Akın hatalıydı gönderildi,

Ali Çamdalı hatalıydı gönderildi,

Mehmet Özdilek hatalıydı gönderildi…

Maşallah kulüpte aynı yerinde kalan taş kalmadı. Tek bir yer hariç: Yönetim.

Konyaspor yönetimi bu kadar beceriksizliğe rağmen hala biz hata yapıyoruz diyerek istifa etmiyorlar. Beceremediniz işte bırakın artık. Kulübü taraftara açın. Taraftar yönetsin. Yönetimde başarısız olsalar dahi en azından diğer taraftarla birlikte kahrolmayı başarırlar.

Fildişinden kulelerde siyasetten nemalanmaya çalışıp olmayınca da Konyaspor’u yönetmeye kalkan, oğlu-kızı GS taraftarı Konyaspor başkanı olmaz, Mehmet Erdem’le BJK formasıyla poz veren Konyaspor yöneticisi olmaz, FB sevdalısı Konyaspor ikinci başkanı olmaz…

Siz taraftarı anlayamazsınız. Hadi itiraf edin sizin derdiniz gün kurtarmak, Konyaspor üzerinden başka primler yapmak. Değilse Konyaspor küme düşmüş, Avrupa şampiyonu olmuş sizlerin umurunda değil. Kendi stadınızın önünde polis tarafından gözüne biber gazı sıkılmış 10 yaşında küçücük bir fidanı, kaybedilen her maç sonrası evine gidene kadar çocuk gibi ağlayan genci, maç sonunda üzüntüden kalp krizi geçirip vefat eden amcayı siz anlayamazsınız. Bu taraftarın derdini anlamaya çalışmadıkça her maç stadyumdan duyacağınız tezahürat “Yönetim İstifa” olacaktır.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın Dönemi

Konyaspor art arda gelen başarısızlıktan sonra çareyi teknik adam değişikliğinde buldu. Kayseri ve Antep’te güzel işler yapan Sergen Yalçın’ı teknik direktörlüğe getiren Konyaspor kalan 10 maçta iyi sonuçlar alıp ligde kalmayı hedefliyor.

Yazarın Tüm Yazıları