Yayında açıkladı! Fenerbahçe...

Güncelleme Tarihi:

Yayında açıkladı Fenerbahçe...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2019 15:32

Önümüzdeki yaz takımdan ayrılması beklenen Martin Skrtel'in yerine stoper arayışlarına hız veren Fenerbahçe'yle ilgili Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli yönetimin Manchester United'ın kadrosunda düşünmediği ve bu sezon sadece 6 maçta şans bulabilen Arjantinli stoper Marcos Rojo'yu kadrosuna katabilmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

İskoç gazeteci Duncan Castles, Transfer Window adlı programda yaptığı açıklamada 29 yaşındaki savunmacının en çok isteyen kulübün Fenerbahçe olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Manchester United, Rojo'yu satmaya çalışıyor. Rojo da takımdan ayrılmaya açık ve menajeri vasıtasıyla kendisine kulüp arıyor. Oyuncuyla ilgilinen kulüpler arasında en isteklisi ise Fenerbahçe."

"Buradaki temel mesele ise Rojo'nun Manchester United'da beşinci stoper olarak kalmaktansa daha düşük bir maaşa Türkiye'ye gidip ilk 11 oyuncusu olmayı tercih edip etmeyeceği. Bana gelen bilgi de İngiltere'de İngiltere'de kalmak istediği yönünde."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!