Yarı finalin faturası ağır oldu!

Güncelleme Tarihi:

Yarı finalin faturası ağır oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 09:55

Rusya'yı eleyerek adını yarı finale yazdıran Hırvatistan'da, yıldız golcü Mario Mandzukic, galibiyet sonrası ülkesinde doğduğu yer olan Slavonski Brod'da bulunan bir bara 3 bin pound (18 bin TL) ödedi.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda, ev sahibi Rusya’yı penaltı vuruşları sonucunda eleyen Hırvatistan’da, takımdaki futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Fransa’da gerçekleştirilen 1998 Dünya Kupası’nın ardından tarihi bir başarıya imza atan Hırvatistan Milli Takımı’nın yıldızlarından Mario Mandzukic, yarı finale yükselmenin heyecanını doğduğu yer olan Slavonski Brod’daki bir barda maçı izleyenler ile paylaştı.

Rusya ile oynanan çeyrek final maçını Hırvatistan’da barda izleyen taraftarların içkilerinin parası Mandzukic’in cebinden çıktı. Yaklaşık olarak 3 bin pound (18 bin TL) ödeme yapan Mario Mandzukic, yarı final sevincini ülkesinde doğduğu yer olan kasabada yaşayanlar ile paylaşmış oldu.

Hırvatistan’daki bir radyo programında konu ile ilgili olarak “Mandzukic büyüdüğü yeri unutmadı. Slavonski Brod’daki bir barda maçı izleyenlerin içkilerini ödedi” denildi. Mandzukic, daha önce de Dalmaçya’daki bir itfaiye teşkilatına 17 bin pound (78 bin TL) bağışlamıştı. İtfaiye çalışanları böylece yangınlarla daha rahat başa çıkabilecekleri, hayati yara alma risklerini azaltacak modern kıyafetler satın alabilmişti.

Haberin Devamı

Yarı final maçında İngiltere ile karşılaşacak olan Hırvatistan'da, Mario Mandzukic’in yeni jestinin ne olacağı merak ediliyor.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!