Yalova'da Fenerbahçe'nin potalarını Aziz Yıldırım açtı!

Güncelleme Tarihi:

Yalovada Fenerbahçenin potalarını Aziz Yıldırım açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 13:22

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yalova’da "1907 okul 1907 pota" etkinliğine katıldı. Başkan Yıldırım;Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giyen öğrencileri yanına çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Çocuk ve Gençlik Kulübü’nce yürütülen 1907 okul 1907 pota projesi kapsamında Yalovada 10 okula 17 pota yerleştirildi. Potaların açılışına Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Yalova Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesinde düzenlenen törene katılan Yıldırımı, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, okul müdürü Sedat Oymak, Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven ve öğrenciler karşıladı.

Okul müdürünün odasında çay içen Yıldırım ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler, burada Yıldırıma formalarını imzalattı. Okul bahçesinde düzenlenen törene de katılan Yıldırım, burada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş forması giyen öğrencileri yanına çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Lisenin müdürü Sedat Oymak, Yıldırıma katkılarından dolayı plaket takdim etti. İki potanın kurulduğu okulun spor sahasına geçen Yıldırım, burada da öğrencilerin basketbol müsabakasını izledi.

Haberin Devamı

Yıldırım, ardından Yalova Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret etti. Kendisi de Fenerbahçeli olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Aziz Yıldırım’ı karşılarken, ikili, dernek lokalinde çay içerek sohbet etti.

Yalovada Fenerbahçenin potalarını Aziz Yıldırım açtı

Yalovada Fenerbahçenin potalarını Aziz Yıldırım açtı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!