Yalçın, Fikirtepe Dumlupınar'ı şampiyon yaptı istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Yalçın, Fikirtepe Dumlupınarı  şampiyon yaptı istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 15:53

Fikirtepe Dumlupınarspor'u kısıtlı bütçe ile şampiyon yaparak Süper Amatör Ligine çıkartan Başkan Yalçın Yalçın istifa etti.

Haberin Devamı

Amacının Türk futboluna sağlıklı ve bilgili sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Yalçın Yalçın "Başkanlık zor bir olay. Koltuk için değil hizmet için çalıştım. Hedefimiz şampiyonluktu kazandırdım ve alnımın akıyla bırakıyorum. Benden sonra göreve gelecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bizler koltuk meraklısı değiliz. Şampiyonluk heyecanı ve mutluluğunu yaşadım. Ve en güzel dönemde bırakıyorum. Tüm kulüp yönetenlerine örnek olur.

Çünkü kulüp başkanlığına bir oturanlar ölene kadar koltukta kalıyorlar. Başkanların hedefleri olacak. Benim hedefim şampiyonluktu başardım ve en güzel dönemde bırakıyorum. Çünkü bu iş hizmet ve yürek işidir" dedi. Yönetici Abdullah Efendi ise Başkan yalçın Yalçın'ın görevi bırakmasından üzüntü duyduklarını belirtirken "Her başkan hedef koymalı. Amacımız gençleri ülke sporuna ve futboluna kazandırmak. Bunuda başardık. Herkese teşekkür ederiz" dedi

BAKMADAN GEÇME!