Yağız Avcı Bursa’da da podyumda

Güncelleme Tarihi:

Yağız Avcı Bursa’da da podyumda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 16:51

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bu yılki dördüncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi’nde Red Bull sporcusu Yağız Avcı, podyumunu ikinci sırasında yer aldı ve şampiyonluk yolunda önemli puanları elde etti. Bursa’da ilk sırayı ise Burak Çukurova – Vedat Bostancı ikilisi aldı.

Haberin Devamı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezonun dördüncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi sona erdi. Bu yıl 42. kez düzenlenen bu köklü yarış her zaman olduğu gibi nefesleri kesti.

Sezonu lider sürdüren Red Bull sporcusu Yağız Avcı, ikinciliği elde etti. Birinciliği Burak Çukurova – Vedat Bostancı ekibi kazanırken, podyumun son sırasında ise Uğur Soylu yer aldı.

Yarışın ikinci gününe Burak Çukurova lider başlamıştı. Fakat Yağız Avcı bir ara hızını artırarak ilk sırayı kaptı ve son iki etaba girerken farkı 17 saniyeye kadar açtı. Son şampiyon daha sonra yaşadığı bir motor problemi nedeniyle hızını kaybetti ve ikinci sıraya gerileyerek yarışın podyumun ikinci basamağında bitirdi.

Yağız Avcı, medya partnerliğini RedBull.com’un yaptığı Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’nde üçüncü sırayı almıştı. Sonrasında vitesi yükselten Avcı, Balkan Kupası kapsamına da giren Rally Troia’yı ve Bulgaristan Rallisi’ni ilk sırada tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda bir sonraki yarış olan İstanbul Rallisi 9-10 Eylül’de koşulacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!