Ya Torres ya Mandzukic! İkisinden biri gelecek...

Güncelleme Tarihi:

Ya Torres ya Mandzukic İkisinden biri gelecek...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 09:58

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yönetimden iki süperstardan birinin alınmasını istedi.

Haberin Devamı

Seneye şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Hırvat hoca, Fernando Torres ve Mario Mandzukic'ten birini takımında görmek istediğini Başkan Dursun Özbek'e iletti. Başkan da transfer komitesine "İkisinden birinin işini mutlaka bitirin" talimatı verdi.
Galatasaray'dan golcü atağı... Gelecek sezon şampiyonluk isteyen sarı kırmızılılar, yaz transfer döneminde bombaları patlatmak için düğmeye bastı. Son iki yıldaki fiyasko transferler nedeniyle taraftarla arası açılan Başkan Dursun Özbek, Drogba etkisi yaratacak bir golcüyü takıma kazandıracak. Başkan Özbek, hafta içi Teknik Direktör Igor Tudor'la bir görüşme yaptı ve transferler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ya Torres ya Mandzukic İkisinden biri gelecek...

Haberin Devamı

SIKINTI ÇEKMEMEK İÇİN
İkili arasında yapılan görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Tudor'un Başkan'la yaptığı konuşmada, "Şampiyonluk için kaliteli forvet şart. Önceliğim Fernando Torres ve Mario Mandzukic... Bu iki isimden birini alırsak gol yollarında sıkıntı çekmeyiz" dediği belirtildi. Başkan da Hırvat teknik adamın bu talebinin ardından transfer komitesine "İkisinden birini mutlaka bitirin" talimatını verdi. Galatasaray iki yıldıza da yıllık 4.5 milyon Euro garanti ücret önerecek.

Ya Torres ya Mandzukic İkisinden biri gelecek...

SNEİJDER PLANI
Forveti Torres ya da Mandzukic'le güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray, orta alan için de yine yıldız bir isme yöneldi. Sarı kırmızılılar, sezon sonunda Sneijder'ı LA Galaxy'e satmayı ve bonservisi Manchester City'de olan Samir Nasri'yi kadrosuna katmayı planlıyor. Nasri, Pep Guardiola ile sorun yaşadığı için bu sezon Sevilla'ya kiralandı. Cimbom bonservisi 20 milyon Euro olan Nasri'yi kiralama teklifinde bulunacak. Aslan ayrıca Mangala'nın da fiyatını soracak. (Güneş)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!