Wolfteam Kurt Haftası indirimleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Wolfteam Kurt Haftası indirimleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2018 11:48

Wolfteam tarihinde görülmemiş indirim ve etkinliklerin bulunduğu Wolfteam Kurt Haftası başlıyor! 7-14 Temmuz 2018 tarihleri arasında sürecek olan özel etkinlikte Wolfteam oyuncularını birçok sürpriz hediye, oyun içi muhteşem indirimler, kampanyalar ve etkinlikler bekliyor.

Haberin Devamı

Netmarble Türkiye, 30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için şimdiye kadar görülmemiş indirimlerin ve etkinliklerin yer aldığı Wolfteam Kurt Haftası’nı 7-14 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenleyecek. Wolfteam oyuncuları, rüyalarını süsleyen indirim ve hediyelere bir hafta boyunca kavuşma fırsatı bulacak.

İşte Wolfteam Kurt Haftası’nda sunulacak benzersiz hediyeler:

- Eşya dükkanında yüzde 80 indirim yapılacak;

- Bütün kutularda yüzde 20 indirim olacak. Kart sistemi tekrar aktif edilecek ve kart sistemindeki kartların çıktığı kutular da bu süreçte yüzde 20 indirimli olacak;

- Oyuncular, oyuna giriş etkinliğiyle her gün Wolfteam’in en çok sevilen, efsanevi karakterlerinin sahibi olacak;

- Bu haftaya özel Ganimet Etkinliği ile oyuncular Efsanevi Kasa kazanacak;

Haberin Devamı

- 30 gündür oyuna girmemiş oyuncular 5 milyon Gelişim Puanı ve efsane silahların yanı sıra oyunun en popüler karakterleri olan Ateş ve Barut gibi karakterler ile sürpriz ödüller kazanacak;

- Bu tarihler arasında 7 gün boyunca oyuna giren oyuncular efsane serisi silahların sahibi olacak;

- Önceden 70 günlük olan ödüle Wolfteam Kurt Haftası’nın eklenmesiyle yeni kullanıcılar toplamda 77 günlük ödüllerin sahibi olacak!

Wolfteam Kurt Haftası’nın muhteşem hediyelerinden yararlanmak için hem eski hem de yeni oyuncuları Wolfteam’e bekliyoruz. Wolfteam ile ilgili tüm detaylı bilgiler için Wolfteam Forum sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!