Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih dolu dizgin! 10'da 10...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın rakibi Bayern Münih dolu dizgin 10da 10...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 14:14

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın salı günü oynayacağı rakibi Bayern Münih, Bundesliga 23. haftasında Wolfsburg'u 2-1 mağlup ederek son 10 maçında 10. galibiyeti aldı.

Haberin Devamı

Volkswagen Arena'da oynanan ve Spor Arena'dan canlı olarak yayınlanan mücadelede son 9 maçını kazanan Bayern Münih, Wolfsburg deplasmanından 3 puanı son dakikada çıkardı. Spor Arena'dan HD kalitesinde şifresiz olarak izlenen karşılaşmada Wolfsburg'u öen geçiren gol, 8. dakikada Yunus Mallı'nın ortasında Didavi harika kafa vuruşuyla geldi. Mücadelenin 53. dakikasında ise penaltı kazanan Bayern Münih atıştan yararlanamadı. Topun başına geçen Robben, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Robben'in sağ ayağıyla yaptığı ortayı Sandro Wagner düzgün bir kafa vuruşuyla tamamladı. Bayern Münih'e galibiyet sayısını ise oyuna sonradan giren Lewandowski 90'da penaltıdan getirdi.

Bu sonuçla Bayern Münih, puanını 57'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Bundesliga en çok berabere kalan takım olan Wolfsburg ise 24 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın rakibi Bayern Münih dolu dizgin 10da 10...

HURRİYET.COM.TR VE SPOR ARENA FARKIYLA CANLI YAYIN!

Alman ekibi Bayern Münih salı akşamı Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu dev mücadele öncesi Bayern Münih'in, Bundesliga'da Wolfsburg ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşma hurriyet.com.tr ve Spor Arena'dan HD kalitesinde canlı olarak yayınlandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!