Volkan Demirel isyanı... 'Ne yaptığı belli değil'

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel isyanı... Ne yaptığı belli değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 09:14

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kaleci Volkan Demirel'in Beşiktaş ile oynadıkları Türkiye Kupası maçında yaptığı hareketlere anlam veremediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin sahasında konuğu Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-2 yenildiği maçın ardından sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-2 biten Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel’e de tepki gösterdi.

Kocaman, “Volkan Demirel’in yaptıklarını anlamak hakikaten çok zor. Anlamlandırmak da çok zor. Alper’i ne kadar kabul etmesem de, bir yere kadar anlık durum olduğu için anlayabiliyorum. Volkan’ın yaptığını anlayamıyorum. Fırat Aydınus’un maç boyunca bizim lehimize verdiği tek olumlu karar Volkan’ı daha evvel atmamasıydı. Benim futbol hayatım kadar Fenerbahçe’de oynamış bir insanın bu yaptığını hiçbir şekilde anlamlandıramıyorum. Volkan Demirel takım kaptanı. Çok yazık… Diğer taraflara girmenin çok fazla lüzumu yok. Anlık hataları ve gelişmeleri anlayabiliyorum. Ancak Volkan Demirel’in yaptığı anlık bir hata değil” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!