Vladimir Stimac Anadolu Efes ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Vladimir Stimac Anadolu Efes ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 17:02

Anadolu Efes, Beşiktaş'ın pivotu Stimac ile anlaşma sağladı.Sırp basketbolcu önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

Transferde hareketli günler yaşayan Anadolu Efes’te uzun rotasyonunu yakından etkileyecek gelişmeler yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre Efes, Beşiktaş’ın yıldızı Vladimir Stimac ile ön anlaşma yaptı.

Konuyla ilgili görüşlerini sorduğumuz Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz ise şunları söyledi:

“Omic’in gönderilmesinden sonra kalan bütçemize göre en uygun transferi yapmaya çalışacağız. Stimac mı olur, kim olur bilemiyoruz. Stimac geçen sene gerçekten çok iyi oynadı. O mevki için birçok oyuncuya ilgimiz var. Ancak öncelikle Omic sorununu nasıl çözeceğimize bakmamız lazım.”

“GURURLANDIK AMA ÜZÜLDÜK DE...”

Cedi Osman ve Furkan Korkmaz’ın, NBA’e gidişi ve yabancı oyuncu sirkülasyonuyla ilgili de görüşlerini aldığımız Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Çok gururlandık ama çok da üzüldük. Türk rotasyonumuzu ciddi şekilde etkileyen transferler bunlar... İkisi de alt yapımızdan yetişen oyuncular olarak ihtiyacımız olan isimler... Avrupa’ya yolları dönerse, yuvalarına bekliyoruz. Yeni sezona 21 Ağustos’ta başlayacağız. Geçen senenin sonunu bu kadar kötü bitirmesek, böylesine fazla oyuncu değiştirmeyecektik. Yabancılar konusunda elimizde olan değişiklikler vardı, olmayanlar vardı. İnşallah uyum sürecini de çabuk halleder ve yolumuza en iyi şekilde devam ederiz.”

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!