Vitor Pereira ile geleceğin Fenerbahçe’si kuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Vitor Pereira ile geleceğin Fenerbahçe’si kuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2021 07:00

Transferde en fazla 25 yaşındaki oyuncuları alan sarı lacivertlilerde, 16 yaşındaki Arda dahi şans bulmaya başladı.

Haberin Devamı

Spor Servisi / Süleyman ARAT - Ali Koç’un en büyük hayali olan genç ve Avrupalı scaut ekiplerinin takibindeki Fenerbahçe, Pereira’nın ellerinde şekillenecek.

Geçtiğimiz sezon ara transferde başlatılan gençlik aşısı projesinde önce 23 yaşındaki Attila Szalai ardından da gene 23 yaşındaki Bright Osayi Samuel transfer edilmişti.

Bu sezon da 21 yaşındaki Burak Kapacak transferiyle açılışı yapılan proje transfer atağında, 24 yaşındaki Min Jae Kim, 23 yaşındaki Diego Rossi, gene 23 yaşındaki Mergim Berisha, 25 yaşındaki Max Meyer’e sarı lacivertli forma giydirildi.

Takımın 3. kaptanı olan milli kaleci Altay Bayındır’ın da 23 yaşında olması, alt yapıdan gelen 16 yaşındaki Arda Güler, 18 yaşındaki Fatih Yiğit Şanlıtürk, 20 yaşındaki Muhammet Gümüşkaya, Belçika’dan dönen 21 yaşındaki Berke Özer, daha istekle oynayan 21 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, A takımla çalışıp, sırasını bekleyen 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp ve 17 yaşındaki Melih Bostan’la Fenerbahçe’nin geleceğe daha güvenle bakıyor.

Şu an kadroda bulunan 27 oyuncunun yaş ortalaması 25.3 olurken, sarı laciverti ekip bazı maçlarda 24 yaş ortalamasıyla oynuyor.

Haberin Devamı

 

 

Vitor Pereira ile geleceğin Fenerbahçe’si kuruluyor

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!