Vedat Muriç: Türkiye'nin en iyisi Cenk Tosun

Güncelleme Tarihi:

Vedat Muriç: Türkiyenin en iyisi Cenk Tosun
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 16:05

2018 Dünya Kupası Elemelerinde Kosova ile İzlanda arasında oynanan maçta forma giyen ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin kadrosunda yer alan Kosovalı golcü Vedat Muriç, memleketi Kosova'da DHA'nın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Vedat Muric, Giresunspor'da geçen sene attığı 17 golün ardından bu sene forma giydiği Gençlerbirliği'ndeki performansından pek fazla memnun olmadığını söyledi. Takıma daha çok katkı sağlamak istediğini vurgulayan Muriç, Gençlerbirliği'ne faydalı olmak için çok çalışacağını söyledi.

TÜRKÇE ŞARKILARA İSTER İSTEMEZ EŞLİK ETMEK İSTEDİM
Türkiye ile Kosova arasında oynanan maçla ilgili duygularını dile getiren Muriç, ısınmak için sahaya çıktıklarında çalan Türkçe şarkılara ister istemez eşlik etmek istediğini söyledi. Muriç, "Hayatımda oynadığım en iyi ve en duygusal maçlardan biriydi" ifadesini kullandı.

KOSOVA İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ MAÇ DOSTLUK HAVASI İÇİNDE GEÇECEK
Haziran ayında Kosova ile Türkiye arasında oynanacak maçla ilgili Muriç, "Açıkçası gitgide büyüyen bir milli takım olduğumuzu düşünüyorum. Daha çok geliştirmemiz gereken yönlerimiz, yanlarımız var. Futbolcu anlamında, malzeme anlamında, ekonomik açıdan olsun geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Haziran ayında da bu maç belki Türkiye için çok daha önemli. İzlanda'nın bizi yenmesiyle birlikte bu maçın kardeşçe dostluk içerisinde bir maç olacağına inanıyorum. Kısacası iyi olan kazansın" diye konuştu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE EN BEĞENDİĞİM FORVET Cenk Tosun
Türkiye'de en beğendiği oyuncu sorusuna ise Muriç, "Benim mevkimde forvet oyuncusu olarak en beğendiklerimden biri Cenk Tosun" yanıtını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!