Ve Michael Frey Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Ve Michael Frey Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 01:22

Fenerbahçe, uzun süredir ilgilendiği ancak geçtiğimiz hafta kulübü Zürich’in önce “Verdiğimiz süre doldu, satmıyoruz” deyip, sonra da kadro dışı bıraktığı Michael Frey’in transferini bitirdi.

Haberin Devamı

KADROSUNU güçlendirmek üzere çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, bir forveti daha renklerine bağlıyor. Islam Slimani’yi almasına rağmen hücum hattı için arayışını sürdüren sarı lacivertliler, İsviçre ekibi Zürich’in 24 yaşındaki forveti Michael Frey ile anlaşmaya vardı.
Frey’in bugün İstanbul’a gelmesi ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra da resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

UĞRAŞTI VE İSTEDİĞİNİ YAPTIRDI
Frey, uzun süredir sarı lacivertli kulübün ilgilendiği isimlerden biriydi. Fenerbahçe, oyuncu ve kulübüyle görüşmelerde belli bir aşamaya gelmiş ancak geçtiğimiz hafta Zürich kulübü, “Fenerbahçeliler, kendilerine verdiğimiz sürede bize geri dönüş yapmadığı için bu transferi gündemimizden çıkardık. Oyuncumuzu bir yere vermiyoruz” açıklaması yapmıştı. Ancak Frey, Fenerbahçe’ye gelme ısrarını sürdürüp idmanlara çıkmayınca, hocası Magnin tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

ZURICH FORMASIYLA 16 GOL 6 ASİST
Sonunda Frey’in baskısı sonuç verdi ve Zürich kulübü, oyuncusunun transferine izin vermek zorunda kaldı.

Futbola Young Boys’ta başlayan 1.89 metre boyundaki forvet, Lille ve Luzern’de oynadıktan sonra Young Boys’a dönmüş, geçtiğimiz yıl ise 400 bin Euro bonservis bedeliyle FC Zürich’e gitmişti. Genç futbolcu, Zürich formasıyla oynadığı 39 maçta 16 gol atıp, 6 asist yapmıştı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!