Ve Eto'o'nun menajeri resmen açıkladı! F.Bahçe...

Güncelleme Tarihi:

Ve Etoonun menajeri resmen açıkladı F.Bahçe...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 10:35

Samuel Eto’o-Fenerbahçe transferi yeniden gündemde. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz ay girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Tam da Van Persie’nin sakatlandığı bu dönemde, Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi, yaptığı son açıklamayla Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz ay Eto'o için girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Tam da Van Persie’nin sakatlandığı bu dönemde, Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi, yaptığı son açıklamayla Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandırdı.Kamerunlu yıldızın menaceri Wilfried De Happi, oyuncusuna yeni sözleşme önerilmediği için ayrılmak istediğini söyledi ve ekledi: Önceliği Türkiye’de kalmak.Fenerbahçe’de oynamayı ister.

'YILDIZLAR ETO'O İÇİN GELDİ'
De Happi, oyuncunun Antalyaspor’dan ayrılmak istediğini belirterek, “Kontratının son yılında. Kendisine yeni sözleşme önerilmedi. Bundan dolayı oyuncum takımına daha fazla katkı sağlayamayacağını düşünüyor. Nasri, Menez ve diğer yıldızlar... Hepsi Eto’o için Antalyaspor’a geldi. Yönetimin oyuncuma daha fazla saygı göstermesi gerek. Nasri’nin maaşı ortada. Ona bu paralar ödeniyorsa, kulübün ekonomik gücü yerinde demektir. Antalyaspor Başkanı’na söyledik, Eto’o ayrılma istiyor. İyi ya da kötü ortada bir boşanma var artık” diye konuştu.

Haberin Devamı

'KONU BAŞKANA BAĞLI'
Wilfried De Happi, “Eto’o, Türkiye’yi seviyor ve burada kalmak istiyor. Fenerbahçe gibi ülkenin en büyük kulüplerinden birinde oynamayı da ister. Konu artık Antalyaspor Başkanı’na bağlı” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!