Vardar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Fenerbahçe maçı ÅŸifreli mi?

Güncelleme Tarihi:

Vardar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak Fenerbahçe maçı şifreli mi
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2017 18:37

Vardar Fenerbahçe maçı için tüm futbolseverler ayakta. Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Vardar karşısında galibiyet peşinde olacak. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya'nın Vardar takımı ile deplasmanda oynayacağı ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti yönetecek. Bu akşam Vardar ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de yeni transferlerin oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Vardar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Fenerbahçe maçı şifreli mi?

Haberin Devamı

Vardar Fenerbahçe maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Makedonya'nın güçlü ekibi Vardar ile karşılaşacak. Temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Vardar'ı güzel bir skorla geçip saha avantajını eline almak istiyor. Karşılaşma öncesinde tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Vardar Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya'nın Vardar takımı ile 17 Ağustos Perşembe deplasmanda oynayacağı ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti yönetecek.

Haberin Devamı

Geride kalan sezonu 3. sırada bitirdiği için UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan başlayan sarı-lacivertliler, bu turda Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı eledi. Avusturya'da ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda 1-1'lik beraberlikle adını play-off turuna yazdırdı.

Sarı-lacivertli ekip, bir önceki turda olduğu gibi deplasmandan yine avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor.
Makedonya'da son 3 sezonu şampiyon tamamlayan Vardar, bu sezon Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde başladı. 2. ön eleme turunda İsveç ekibi Malmö'yü geçen Vardar, 3. ön eleme turunda ise Danimarka temsilcisi Kopenhag'a elendi.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Vardar Fenerbahçe maçı 17 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Başkent Üsküp'teki II. Filip Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Luca Banti yönetecek. 

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçında takımda kaleci değişikliğine gidebilir.  Sturm Graz maçlarında ve Süper Lig'in ilk haftasındaki Göztepe mücadelesinde Volkan Demirel'i tercih eden Kocaman'ın, Vardar karşısında Carlos Kameni'ye görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Vardar karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Carlos Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Van Persie.

Ä°KÄ° EKSÄ°K

Sarı-lacivertli ekip, Vardar karşısında iki futbolcusunu kullanamayacak. Sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ile Jose Fernandao, Makedonya deplasmanında forma giyemeyecek. Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado'nun, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe’de yeni transfer Soldado, takımla çalıştı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Makedonya’nın Vardar takımı ile Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de yeni transfer Soldado takımla birlikte antrenmanın tamamında çalıştı. Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen çalışmada futbolcular 3 grup halinde çalıştı. Salonda yapılan kuvvet çalışmalarının ardından sahada dayanıklılık idmanı yapıldı. Sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado,antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Jose Fernandao ve Mehmet Ekici ise takımdan ayrı özel programla antrenmanı tamamladı.

Haberin Devamı

Â

Vardar Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak Fenerbahçe maçı şifreli mi

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ VARDAR HOCASIZ KALDI

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile eşleşen Makedonya temsilcisi Vardar'da teknik direktör Goce Sedloski istifa etti.

Vardar Kulübünden yapılan açıklamada, 43 yaşındaki teknik adamın, son iki maçta yaşanan mağlubiyetler sonrası görevi bıraktığı bildirildi. Makedon teknik direktör, 2015'te göreve geldiği Vardar ile ligde 2 şampiyonluk yaşadı. Vardar, ağustos ayı içinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Kopenhag'a 4-1 ve Makedonya Birinci Futbol Ligi'nin ilk haftasında Shkendija'ya 2-0 yenilmişti.

FENERBAHÇE, AVRUPA'DA 219. KEZ SAHADA

Haberin Devamı

Avrupa Ligi play-off turunda bu akşam Makedonya deplasmanında Vardar'la karşılaşacak sarı-lacivertliler, 43. sezonunu geçirdiği uluslararası arenada 218 maçta 81 galibiyet, 45 beraberlik ve 92 yenilgi aldı - Fenerbahçe, 2010 yılından bu yana deplasmanda oynadığı 27 maçın 18'ini kaybetmedi - Sarı-lacivertliler, eski adıyla UEFA Kupası'nda 3, yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 ön eleme turuda sadece 1 kez elendi. Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir Makedon takımıyla mücadele edecek

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bu akşam Makedonya deplasmanında Vardar'la karşılaşacak Fenerbahçe, 43. sezonunu geçirdiği uluslararası arenada 219. maçına çıkacak. Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı eleyerek play-off turuna kalan sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında bugüne kadar yaptığı 218 maçta 81 galibiyet, 45 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 273 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 322 gol gördü.

Haberin Devamı

DEPLASMANDA PERFORMANSI YÃœKSELDÄ°

Fenerbahçe, son yıllarda Avrupa kupalarında deplasman karnesini düzeltti. Genel olarak Avrupa kupalarında deplasmanda iyi sonuçlar elde edemeyen sarı-lacivertliler, 2010 yılından bu yana ise dış sahada performasını artırdı. Fenerbahçe, son 7 yılda Avrupa'da deplasmanda oynadığı 27 maçın 18'ini kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken, rakiplerine 9 kez de yenildi. Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki resmi maçlarda dış sahada aldığı 27 galibiyetin 10'u da son 7 yılda elde etmiş oldu.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman döneminde ise Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 12 maçta sadece 3 yenilgi aldı. Avrupa'daki en iyi derecesini Kocaman yönetiminde 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayarak alan sarı-lacivertliler, tecrübeli teknik adamla Avrupa'da 3. sezonuna başladı. Kocaman'la dış sahada 12 maça çıkan Fenerbahçe, 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Fenerbahçe, Kocaman döneminde Avrupa'da deplasmanda Yunanistan'da PAOK'a 1-0, Rusya'da Spartak Moskova'ya 2-1, Portekiz'de ise Benfica'ya 3-1 mağlup oldu.
Fenerbahçe, 43 yıllık Avrupa kupaları tarihinde deplasmanda bugüne dek 110 maçta 61 yenilgi aldı. Yaptığı 110 maçta sarı-lacivertli ekip ayrıca 27 galibiyet ve 22 beraberlik alarak sahadan ayrıldı. Fenerbahçe, deplasmanda rakip filelere 114 gol atarken, kalesinde 204 gol gördü.

ÖN ELEMELERDE BAŞARILI

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası'nda 3, yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 ön eleme turuda sadece 1 kez elendi. "Kupa 2"de oynadığı 9 ön eleme turunun 8'inde Fenerbahçe, rakiplerini saf dışı bıraktı. Fenerbahçe, sadece Aykut Kocaman'ın ilk döneminde 2010-2011 sezonunda Yunan ekibi PAOK'a elenerek Avrupa'ya veda etmişti. Sarı-lacivertliler, "Kupa 2"de oynadığı 18 ön eleme maçında 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 38 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü. Fenerbahçe, toplamda ise Avrupa'da 24 kez ön eleme maçına çıktı ve bunların 16'sında tur atlamayı başardı. "Kupa 2"nin dışında sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 15 kez ön eleme oynadı. Fenerbahçe bu ön elemelerde 8 defa turu geçti, 7 elemede ise tur atlayamadı.

Ä°LK KEZ MAKEDON TAKIMIYLA

Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir Makedon takımıyla mücadele edecek. Daha önce 33 farklı ülkeden takımla oynayan Fenerbahçe, 43 yıllık Avrupa macerasında ilk kez bir Makedonya takımıyla karşı karşıya gelecek.

SON 3 SEZONUN ÅžAMPÄ°YONU

Başkent Üsküp'ün takımı Vardar, Makedonya Ligi'nde son 3 sezonda şampiyonluğa ulaştı. Vardar, geçen sezonu en yakın takipçisi Shkendija 79'un önünde, 13 puan farkla 83 puanla şampiyon tamamladı. Makedonya Ligi'nde toplam 10 şampiyonluğu bulunan ve bunun 5'ini son 6 sezonda elde eden Vardar, bu sezona UEFA Şampiyonlar Ligi parolasıyla başladı. Bu kulvarda 2. ön eleme turunda İsveç temsilcisi Malmö'yle deplasmanda 1-1 kaldığı ilk maçın sonunda sahasında rakibini 3-1 yenerek eleyen Vardar, bir sonraki turda Danimarka temsilcisi Kopenhag'a takıldı. Kopenhag'ı sahasında 1-0 yenen Vardar, deplasmandaki maçı 4-1 kaybederek UEFA Şampiyonlar Ligi hedefini gerçekleştiremedi.

Avrupa kupalarında önemli bir başarısı bulunmayan ve genelde ön eleme turlarında elenen Vardar, UEFA Avrupa Ligi play-off'unda Fenerbahçe'yi geçerek, ilk defa grup aşamasına kalmaya çalışacak. Makedon temsilcisi, bu sezon Avrupa'da sahasında oynadığı 2 maçı da kazanmayı bildi. Vardar, Makedonya Ligi'nin ilk haftasında ise geçen hafta sonu Shkendija'ya 2-0 mağlup oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!