Van Persie'ye milli ışık

Güncelleme Tarihi:

Van Persieye milli ışık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 22:47

Karabük’te 3 puan getiren golü atan Van Persie ile konuşan Advocaat, oyuncusuna Hollanda Milli Takımı’na dönebileceğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Blind ayrıldıktan sonra milli takıma dönme düşüncen olduğunu biliyorum. Federasyon ile senin için görüşüyorum. Sen de iyi olmalısın” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Dick Advocaat, Van Persie’ye yeniden Hollanda Milli Takımı’na gidebileceğini söyledi. Yıldız oyuncuya yönelik terapi çalışmaları yürüten Advocaat, “Danny Blind ayrıldıktan sonra mili takıma dönme düşüncen olduğunu biliyorum. Ben de seninle ilgili olarak federasyon  yönetimiyle sürekli görüşüyorum. Bireysel olarak daha iyi olman gerek. Senin hâlâ milli takımda oynayabilecek kapasiten var. Bunun için her zaman diri olmalısın” dedi.

ANTRENMANDA ALKIŞ ALDI

KARABÜK’te  3 puanı getiren golü attığı için keyfi yükselen Robin van Persie’nin, Dick Advocaat ile yaptığı görüşmeden sonra morali daha da yükseldi. Dünkü idmanda istekli görünen yıldızın performansı hocasından da alkış aldı. Hollanda ile son olarak Euro 2016 elemelerinde 13 Ekim 2015’teki Çekya maçında sahaya çıkan Van Persie hem kendi kalesine hem rakip kaleye birer gol atmıştı. Karşılaşmayı Hollanda 3-2 kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!