van Der Wiel'den yönetime küfür iddiası

Güncelleme Tarihi:

van Der Wielden yönetime küfür iddiası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 21:46

Ünlü menajer Ümit Akbulut ile mahkemelik olan Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu van der Wiel'in Fenerbahçe Yönetimi'ne küfür ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcu Gregory Van Der Wiel, geçtiğimiz ay İstanbul Emniyet Müdürlüğüne giderek kendisini dolandırdığı iddiasıyla ünlü menajer Ümit Akbulut ve Sinan Siner hakkında şikayette bulunmuştu.
Bu şikayetin ardından kısa süre gözaltında tutulan Ümit Akbulut ve Sinan Siner, tutuklama talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmışlardı.

Menajer Ümit Akbulut, avukatları aracılığıyla Van Der Wiel ve menajeri olduğu iddia edilen Mehmet Zeki Şahin hakkında “hakaret, iftira ve adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Akbulut dilekçesinde, serbest bırakılmasının ardından Van Der Wiel ve menajerinin düzenledikleri basın toplantısında kullandıkları ifadelerin suç unsuru oluşturduğunu belirtti. Ayrıca Van Der Wiel'in kadro dışı kalmasının Ümit Akbulut'la alakası olmadığının ve tamamen oyuncunun performansı düşüklüğü olduğu ifade edildi.

Verilen dilekçede en ilginç detay ise Van Der Wiel’in 2016 yılı Aralık ayında kendisine verilen idari bir cezaya ait belgenin fotoğrafını Akbulut'a WhatsApp üzerinden gönderdiği, ardından Fenerbahçe Kulübünün başkan ve yöneticileri için İngilizce olarak küfür ettiği iddia edildi. Akbulut bu görüşmenin ekran görüntüsünü de dilekçeye ekledi.

Haberin Devamı

van Der Wielden yönetime küfür iddiası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!