Valbuena espriyi patlattı: "Hiçbir kafa topunu bırakmam"

Güncelleme Tarihi:

Valbuena espriyi patlattı: Hiçbir kafa topunu bırakmam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 09:14

Sosyal medyada boyu çok konuşulan Valbuena, yöneticilerle yaptığı görüşmede espriyi patlattı.

Haberin Devamı

Fiziksel yapısıyla ilgili eleştirilere alışık olduğunu belirten Fransız yıldız, “Benim gelişimle artık havadan oynayabiliriz” sözleriyle idarecileri kahkaha krizine soktu.

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Fransız yıldızı Mathieu Valbuena dün öğlen saatlerinde attığı imzanın ardından sarı-lacivertlilere kısa süreliğine veda ederek tatiline devam etmek için Türkiye’den ayrıldı. Havaalanında ve kulüp bünyesinde gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu, “Böyle bir coşkuyu beklemiyordum, kendimi değerli hissettirdiler. Hepinize minnettarım. Uzun zamandır istendiğimi biliyorum. F.Bahçe’nin bana olan bu ilgisi sonunda şartların oluşmasıyla birlikte gerçekleşti.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Marsilya maçında Kadıköy’e geldiğimi ve taraftara hayran kaldığımı söylemeden edemem. Stattaki heyecanı ve coşkuyu görmek, ilk maçımıza çıkmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yetenekli yıldız, özellikle sosyal medyadan boyuyla ilgili gelen tepkilere de alışık olduğunu söyledi. ‘Çok kısa’ şeklindeki yorumlara Fransa’da da maruz kaldığını belirten oyuncu, kendisiyle ne kadar barışık olduğunu daha ilk görüşmede kanıtladı. Başkan Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu odada takımın oyun sistemiyle ilgili sohbet sırasında “Havadan oynayabilirisiniz, artık ben varım bu takımda. Hiçbir kafa topunu bırakmamam” diyen oyuncu, herkesi kahkaha krizine soktu. 1.67’lik oyuncunun bu esprileri ve sıcakkanlı tavırları daha şimdiden gönülleri fethetti. (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!