Vaclav Jilek: "Semih Kaya’dan bilgi aldık"

Güncelleme Tarihi:

Vaclav Jilek: Semih Kaya’dan bilgi aldık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2019 17:43

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Sparta Prag’ta teknik direktör Vaclav Jilek ile futbolcu Michal Sacek, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bordo-mavili ekip karşısında gol yememek istediklerini vurgulayan Jilek, "İki gol atmak ve gol yememek ideal olacaktır. Ancak 1-0’lık sonuçtan memnun kalacağımızı hayal edebiliyorum" dedi.

Müsabakanın seyircisiz oynanacak olmasının handikap olduğunu vurgulayan Michal Sacek, "Boş bir stadyumda oynamak handikap ve benim için üzücü bir şey olacak. Boş bir stadyumun tek avantajı, talimatlarımın bir kısmının takımınıza daha rahat ulaşması olabilir. Ama aksi takdirde bu sadece bir handikaptır. Taraftarlar, size daha iyi bir performans sergilemeniz için yardımcı olur. Onları özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SEMİH KAYA’DAN BİLGİ ALDIK"

Sparta Prag’da forma giyen Semih Kaya ile Trabzonspor hakkında konuştuklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Semih Kaya planlarımız arasında yer alıyor. Ondan çok fazla bilgi aldık ve hazırlık aşamasında bizim için çok önemli olabilir" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!