Ümit Özat açtı ağzını yumdu gözünü! Şenol Güneş...

Güncelleme Tarihi:

Ümit Özat açtı ağzını yumdu gözünü Şenol Güneş...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 07:41

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i eleştirerek, "Bir adam 3-5 ayakkabının lafını yapar mı? Böyle ayıp bir şey olur mu?" dedi.

Haberin Devamı

Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi oynadıkları Beşiktaş maçından sonra siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'le yaşadıkları tartışmaya değinen Özat, şöyle konuştu:

"Ben dışarıyla ilgilenmiyorum. Dışarısı benimle ilgileniyor. Benim bir şey yaptığım yok. Bu maça gölge düşürmek istemem. Bir adam 3-5 ayakkabının lafını yapar mı? Böyle ayıp bir şey olur mu? Bir teknik adam konuk takıma hoş geldin demez mi? Büyüklükten küçüklükten bahsedenler bu mu? Ekmek yediğim kulüp için cevap veriyorum. Ben kimim ki Beşiktaş'a laf söyleyeyim. Benim derdim Beşiktaş değil. Bir kişiye vermiş olduğum cevap. O ki daha fazla kalabalığı arkasına alıyor ama yarın bir gün bu değişebilir."

Haberin Devamı

"O (ŞENOL GÜNEŞ) Kİ BURSASPOR'UN BAŞINDAYKEN, 'İSTANBUL'UN HAVASI KİRLİ' DİYORDU"
Yüksek bütçeli takımların hakemlerden şikayet etme hakkının bulunmadığını savunan Özat, "O ki Bursaspor'un başındayken, 'İstanbul'un havası kirli' diyordu. Şimdi o havayı fazla teneffüs etmişsin. Bunu bir kişiyi kastederek söylüyorum. Bana göre hakem bugün mükemmel maç yönetti. Benim işim sahada çalışmak. Laf yarışında da kimseden eksik kalmam. İsterlerse 25 milyon değil, 25 milyar kişi olsunlar. Bu zat açıklama yapmış, 'büyüklük, küçüklük' falan diye. 'Büyüklük 3 ayakkabının lafını etmek mi? Büyüklük hakemin verdiği kararda 'Fenerbahçe maçında bunu vermiyorsun' demek mi? Büyüklük kolunun altında kitap taşımak değil kalpten gönülden gelir. Orada bugün bu güçle konuşabilirsin. O kirli havayı herkesten fazla teneffüs etmişsin ki herkesten fazla uyum sağlamışsın." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin takım savunmasını geçmek atomu parçalamaktan zor"
Ümit Özat, bugün 2 gol atarak bir puan aldıkları Fenerbahçe'nin savunmasını övdü. Karşılaşmanın bu kadar gollü geçeceğini düşünmediğini anlatan Özat, "Fenerbahçe'nin takım savunmasını geçmek atomu parçalamaktan daha zor. Aykut hoca büyük iş yapmış. Uzun vadede bu onlara başarı getirecektir." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!