Uluslar Ligi başlıyor! İlk maçın iddaa'da favorisi...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar Ligi başlıyor İlk maçın iddaada favorisi...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 09:38

'Euro 2020 vizesi alma' hedefi konarak hazırlık maçlarına anlam katması hedeflenen Uluslar Ligi, Halil Umut Meler'in yöneteceği 'Kazakistan-Gürcistan' maçıyla başlıyor. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa'nın favorisine göz atalım...

Haberin Devamı

Kazakistan

- Futbolculuk yıllarından Fenerbahçe'den tanıdığımız, son olarak Astana ile başarılı işler çıkartan Stanimir Stoilov, Kazakistan başındaki ilk resmi maçına çıkacak.

- Mart/Haziran aylarında oynanan 3 hazırlık maçından 2 galibiyet çıkartmayı başarmıştı.

- Astana Arena'da Gürcistan ile oynadıkları son karşılaşmayı Sergey Khizhnichenko'nun golüyle 1-0 kazanmışlardı. Mart ayındaki maçlarda şans bulan Khizhnichenko, Gürcistan ve Andorra maçlarının kadrosuna alınmadı. 

Gürcistan

- Gürcistan da hazırlık dönemini iyi geçiren ekiplerdendi ama Litvanya, Estonya, Malta galibiyetleri üstüne Lüksemburg'a kaybetmeleri şaşırtıcı oldu.

- Stoperlerden Lasha Dvali, ilk açıklanan kadroda kendine yer buldu ama Vladimir Weiss, Dvali'yi sakatlığı sebebiyle Kazakistan'a götürmedi.

Haberin Devamı

- Kadronun en tecrübeli ismi ve kaptanı Jaba Kankava, Kazakistan Premier Liga takımlarından Tobol Kostanay forması giyiyor. Ön liberoda görev yapan kaptan, ligdeki muhtemel 24 maçın 22'sinde ilk 11'deydi ve hepsinde 90'ar dakika görev yaptı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!