Uluslar A Ligi 2. Grup'ta zirve kimin olacak? Belçika'nın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar A Ligi 2. Grupta zirve kimin olacak Belçikanın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 17:22

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup'ta 3'te 3 ile zirvede yer alan Belçika, iç sahada 2-1 yendiği İsviçre'ye Luzern'de de geçit vermezse zirvedeki yerini koruyacak. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

İsviçre

- Belçika'ya deplasmanda kaybetse de, İzlanda'yı 2 maçta da yendiği için zirve şansını devam ettiren İsviçre, 2-1'lik skorun üstünde bir galibiyet alırsa Uluslar A Ligi 2. Grup'ta lider olabilir...

- Vladimir Petkovic'in en güvendiği isimlerin başında elbette Liverpool'lu Xherdan Shaqiri geliyor. Arsenal'in orta sahadaki dinamolarından Granit Xhaka'yı ve müthiş sol bek Milan'lı Ricardo Rodriguez'i de unutmayalım.

- Schalke'li Breel Embolo'nun sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartılmış olması, hücumdaki tüm yükü Haris Seferovic'in omuzlarına yükleyecek.

Belçika

- Belçika da grubun diğer takımı İzlanda'yı, 2 maçta da gol yemeden geçmeyi başardı ve iç sahada İsviçre'yi 2-1 yendiği için bu akşam beraberlik alsa bile zirvedeki yerini koruyacak.

Haberin Devamı

- Yannick Carrasco pasaport problemi sebebiyle İsviçre'ye gidemedi, yerine Divock Origi kadroya dahil edildi.

- Geçen Perşembe günü 2-0 yendikleri İzlanda maçında hücum merkezinde Batshuayi yer almıştı. Lukaku'nun eve döndüğü düşünülürse, bu akşam da en önemli gol silahı, Hazard'ın katkısıyla Batshuayi olacak diyebiliriz.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!