Üçüncülük yoksa tatil de yok

Güncelleme Tarihi:

Üçüncülük yoksa tatil de yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 00:38

Sarı kırmızılılar, ligi 3. bitiremezse Avrupa Ligi ön elemesi nedeniyle sezonu 10 Haziran’da açacak, takım kısa bir tatille mesaiye başlayacak. 5.’likte kalınırsa Avrupa’ya bileti Fener ya da Başakşehir’in kupayı almasına bağlı.

Haberin Devamı

iŞTE Galatasaray’ı bekleyen büyük tehlike ve bir önemli sonucu: “Üçüncülük gelmezse futbolcuların tatilleri de zehir olacak…”

Sarı kırmızılılar, ligi 3. olarak bitiremezse ‘kabus’ gibi bir tablo ile karşı karşıya kalacak, futbolcular bir ay yerine sadece 10 gün tatil yapabilecek.

Şampiyonlar Ligi hedefinden kopan Galatasaray’ın artık tek umudu, F.Bahçe’ye kaptırdığı 3.’lük koltuğu…

Çünkü Galatasaray, bu hedefine ulaşamazsa futbolcuları oldukça zor günler bekliyor. Sebebini şöyle açalım…

TAKVİM SIKIŞACAK
TÜRKiYE Süper Ligi 4 Haziran’da sona erecek. G.Saray’da Dünya Kupası elemeleri nedeniyle ligin ardından birçok futbolcu milli takım kamplarının yolunu tutacak. 7-9 Haziran tarihleri arasında milli maçlar oynanacak. Ve takımdaki birçok oyuncu tatiline 10 Haziran tarihinde başlayacak.

G.Saray 3. olamazsa, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu haziran ayında açacak. Kupanın da sahibine göre G.Saray 4. olursa, 13 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu nedeniyle yeni sezonu 20 Haziran’da açacak. 

TRABZONSPOR TEHLİKESİ
KISACA sarı kırmızılılar, kötü geçen bir sezonun ardından çok kısa bir tatil yapacak. Bu arada formda olan Trabzonspor da 4.’lük koltuğu için takibine devam ederken, G.Saray ligi 5. bitirirse Avrupa biletini Başakşehir ya da F.Bahçe, G.Saray’a getirecek.

Türkiye Kupası’ndan statü gereği sadece kupa galibine Avrupa bileti verilirken, kupayı Fenerbahçe ya da Başakşehir kazanırsa, Galatasaray ligi 5. bitirse dahi UEFA Avrupa Ligine katılabilecek.

Aksi takdirde Konya ya da Kasımpaşa, kupayı kazanırsa ligi 5. bitiren takım Avrupa Ligine gidemeyecek.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!