TVF'den kadın millilere moral

Güncelleme Tarihi:

TVFden kadın millilere moral
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2018 12:38

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın teknik ekibi ve oyuncularıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın teknik ekibi ve oyuncularıyla bir araya geldi. 

TVF'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da bir restoranda düzenlenen yemeğe Üstündağ'ın yanı sıra TVF Asbaşkanı Suat Güler, TVF Milli Takımlardan
Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Karaçam Salkaya, A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Emniyetli, milli takımlar psikoloğu Deniz Aktosun ve TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren de katıldı. 

Yemekte konuşan başkan Üstündağ, ay-yıldızlı ekibe FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finalleri'nde başarılar dileyerek, şu ifadeleri kullandı: 

Haberin Devamı

"Hepinizi kutluyor ve gösterdiğiniz başarıdan dolayı tebrik ediyorum.

Sizler Türk voleybolunun ve Türk spor camiasının gururusunuz. Biz, bu gururu sizlerin sayesinde yaşıyoruz. Başta aileleriniz, kulüpleriniz, sizlerin buraya gelmesinde emeği olan antrenörleriniz, yöneticileriniz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Uluslar Ligi'nde, 16 takım arasında ilk 5'e girme başarısını gösterdiniz. Umuyorum ki Çin'de, daha sonra da Japonya'da organize edilecek Dünya Şampiyonası'nda başarılar elde edeceğiz." Organizasyonda, takım kaptanı Eda Erdem Dündar'ın doğum günü, kesilen pastayla kutlandı. 

A Milli Takım, Çin'in Nanjing kentinde düzenlenecek FIVB Uluslar Ligi 6'lı Finalleri ilk mücadelesinde 27 Haziran Çarşamba günü TSİ 10.00'da ABD ile karşı karşıya gelecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!