TV 8,5 frekans bilgileri ve hangi platformda kaçıncı kanalda yer aldığı belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

TV 8,5 frekans bilgileri ve hangi platformda kaçıncı kanalda yer aldığı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 21:13

TV 8,5 frekans bilgileri ve hangi dijital platformlarda kaçıncı kanallarda yer aldığı birçok vatandaş tarafından araştırılan konulardan biri haline geldi. TV 8.5 frekans ayarının yanı sıra bu kanalda hangi programların olacağı merak konusu. 7/24 spor yayını yapacak bu kanal sporseverleri ekrana kitleyecek. Spor yayınının yanı sıra sevilen yarışma programı survivor'la ilgili birçok detayda bu kanalda ortaya çıkacak. İzleyiciler TV 8,5'la eğlencelinin dibine vuracak. Peki, TV 8,5 frekans bilgileri ve hangi platformda kaçıncı kanalda yer alıyor? İşte detaylar.

Haberin Devamı

TV 8,5 frekans bilgileri ve hangi platformlarda kaçıncı kanalda yer aldığı binlerce vatandaş tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı olan TV 8,5 survivor'ın yanı sıra birçok eğlenceli programı da yayın akışında bulunduruyor. Acun Ilıcalı, "TV8.5 için İngiltere Fa Cup'ı aldık. NBA yayın hakkını aldık. Milli takımımız dışındaki milli maçları da aldık. Şimdi de boksta çok önemli bir yatırım yapıyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, TV 8,5 frekans bilgileri nedir? TV 8,5 hangi platformlarda yer alıyor?

'TV 8,5'da sadece spor olmayacak' diyen Acun Ilıcalı, "Onun dışında eğlence ağırlıklı olacak. Tartışma ve spor programına sıcak bakmıyorum hala. Çünkü sporun olması gerektiği gibi değerlendirildiğini düşünmüyorum. Gerilim ve teröre varacak kadar bir algısı var, bunun bir parçası olmak istemiyorum. O yüzden sporla ilgili bir tartışma programı yapmayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Yeni kanalı TV 8,5'la ilgili sözlerine devam eden Acun Ilıcalı, "TV8.5 için İngiltere Fa Cup'ı aldık. NBA yayın hakkını aldık. Milli takımımız dışındaki milli maçları da aldık. Şimdi de boksta çok önemli bir yatırım yapıyoruz. Çok önemli boks geceleri hazırlıyoruz. Boks sporu ile ilgili de önemli hamlelerimiz var" diye konuştu.

TV 8,5'in frekans bilgileri

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12346
Symbol Oranı: 9.600
FEC: 3/4
Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Tv 8.5 frekans ayarları

TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12346 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '9600' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

TV 8,5 Digitürk ve D Smart hangi kanalda?

Haberin Devamı

D Smart 47. kanal - Digitürk 55. kanalda

Milli maçlar ve NBA TV 8.5'TA

TV 8.5 frekans ayarının yanı sıra bu kanalda hangi programların olacağı merak konusu. Dediğimiz gibi 7/24 spor yayını yapacak bu kanal sporseverleri ekrana kitleyecek. Öncelikle 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın maçları artık TV 8.5'te yayınlanacak. Öte yandan Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) maçlarının

yayın haklarını da tekrar alan Acun Ilıcalı, bu nefes kesen müsabakaları da TV 8.5'ta izleyicilerle buluşturacak. İlerleyen günlerde Ilıcalı'nın yeni kanalına yeni programlar eklenecek ve spor izleyicileri için dikkat çekici bir kanal olacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!