Türkiye Voleybol Federasyonu Amway ile sözleşme yeniledi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Voleybol Federasyonu Amway ile sözleşme yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 11:52

Türkiye Voleybol Federasyonu, dünyanın lider doğrudan satış şirketi Amway ile sürdürdüğü sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Haberin Devamı

2013 yılından bu yana tüm milli voleybol takımlarının resmi sponsoru olan Amway, anlaşma çerçevesinde Türkiye Voleybol Federasyonu’na ürün tedarik etmesinin yanı sıra finansman desteğinde de bulunuyor.

Aynı zamanda Voleybol Federasyonu ile ortak olarak, Türkiye’de voleybol sporunun yaygınlaşmasını amaçlayan “Filenin Fidanları Projesi”ni de destekliyor.

ERGÜN: “TVF İLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

Konuya ilişkin gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün, Türkiye Voleybol Federasyonu ile çalışmaktan büyük onur duyduklarını söyledi. 350 binden fazla Amway Serbest Girişimcisi’nin gücünü voleybolcularla birleştirdiklerinin belirten Tayfun Ergün, ortaya inanılmaz bir sinerji çıktığını kaydetti. Ergün, “Federasyon ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma Serbest Girişimcilerimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Federasyon bünyesindeki Milli Takımları desteklerken, çocukların da voleybola ilgisini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Ergün, bu doğrultuda federasyon iş birliğiyle 2014 yılından itibaren ‘Filenin Fidanları’ isimli sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.  

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu Amway ile sözleşme yeniledi

Amway Avrupa Dış İlişkiler Kıdemli Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu  bu konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: “2016 yılı itibariyle 65 ilde 100,000 çocuğa ulaşan Filenin Fidanları projesini 2017 yılında 81 ilde 200,000 çocuğa çıkarmayı hedefliyoruz. Milli Takımlarımızın bu yıl takvimleri çok yoğun, büyük başarılara imza atacaklarına inancımız tam. Birlikte 2017 sezonunu başarı ile tamamlayacağız. Hem sahada hem de arka planda desteğimiz ve uzun soluklu sponsorluk birlikteliğimiz devam edecek.”  Çorbacıoğlu son olarak “Filenin Fidanları Projesi” ile  çocuklara voleybol sporunu sevdirerek bu sporun Türkiye’deki gelişimine katkıda bulunmayı amaçladıklarını, 10 yıl sonra da bu proje kapsamında yetiştirilen fidanlardan, milli voleybolcuların yetişeceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ 2013 yılından beri Amway ile güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti. Dört yıl boyunca Türk Voleybolu’na kattıkları değerden dolayı Amway’e teşekkür ettiklerini belirten Mehmet Akif Üstündağ, Amway’in milli takımların ürün ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, “Filenin Fidanları” projesiyle çocukların voleybolu sevmesi ve bedensel gelişimlerinin sağlanmasında da büyük katkılarda bulunduğunu kaydetti. Üstündağ,”Bu noktada Amway, çocuklarımızın spor sevgisini artırmak, voleybolu küçük yaşlardan itibaren tüm ülke geneline yayarak başarılı voleybolcular ve voleybol sever kitleler yaratmak doğrultusunda yaptığımız çalışmaların da en büyük destekçisi konumunda bulunuyor. Türk Voleybolu’na olan ilgiyi artırma noktasında Amway’in vermiş olduğu katkılara teşekkür ediyor, önümüzdeki süreçte, hep birlikte voleybolumuzu daha ileri seviyelere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu Amway ile sözleşme yeniledi

Toplantının sonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ve Amway Avrupa Dış İlişkiler Kıdemli Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu ile Türk Milli Voleybol Takımı Kaptanları Neslihan Demir Güler ve Arslan Ekşi hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!