Türk yöneticiye üst düzey atama...

Güncelleme Tarihi:

Türk yöneticiye üst düzey atama...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 13:07

Asya’nın en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Genel Müdür Yardımcısı görevine Aras Şenyüz atandı. Aras Şenyüz 4 yıldır Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü olarak görev yapıyordu.

Haberin Devamı

Asya’nın en hızlı büyüyen, dünyada ve Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesine sahip Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya gibi mobil oyunları sunan Netmarble’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı görevine Aras Şenyüz atandı.

Mobil oyunda dünya devi Netmarble

2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’da en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden ve dünyadaki en büyük ilk 5 oyun şirketinden biri olarak yer almaktadır. Dünyada 3 bin 500’ün üzerinde çalışanı bulunan Netmarble sadece Asya’da değil Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi ülkelerde başarılı oyun stüdyolarını da satın alarak büyümeyi hedefliyor.

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Aras Şenyüz, kariyerine Unilever Marka Müdürü olarak başladı, sırasıyla Delonghi Satış ve Pazarlama Müdürü, Vodafone Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. Şenyüz, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor.

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!