Türk Voleybol tarihinde bir ilk!

Güncelleme Tarihi:

Türk Voleybol tarihinde bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 01:31

Türk voleybolunun 52 yıllık mazisinde ilk kez şampiyonluk düğümü Fenerbahçe-Galatasaray finaliyle çözülecek...

Haberin Devamı

2016-2017 sezonun Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde yarı finalde VakıfBank’ı eleyen Galatasaray ile Eczacıbaşı’nı saf dışı bırakan Fenerbahçe final serisinde karşılaşacak. Üç maç alan ekibin şampiyon olacağı serinin tarihleri kesinlik kazanmasa da ilk karşılaşmanın 24 veya 25 Nisan’da oynanması bekleniyor. Seride tüm karşılaşmalar Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ dünyanın en kaliteli ligine sahip olduklarını belirterek “Düşünün Türkiye’yi Avrupa’nın zirvesinde temsil edecek iki takımımız ligimizde üçüncülük-dördüncülük maçına çıkacaklar. Bu da ligimizin heyecanının belgesi” dedi.

TOP GÜVENLİK KURULU’NDA
Üstündağ, gönlünden maçlara iki takımdan da eşit sayıda taraftar alınmasının geçtiğini ancak bu konunun iki kulübün yöneticileri ve İl Güvenlik Kurulu’nun yapacağı toplantıyla belli olacağını belirterek “Benim arzum iki takımın taraftarlarının aynı anda salonda olması. Kadınların mücadele ettiği bir salon sporunda kötü olayların olmayacağına inanmak istiyorum. Bunu sağlamak için tüm ikna gücümü sarf edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!