Tuncay Şanlı'dan Fenerbahçeli isme övgü

Güncelleme Tarihi:

Tuncay Şanlıdan Fenerbahçeli isme övgü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 08:37

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve yayıncı beIN Sports'un yorumcusu Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ettiği maçı değerlendirirken Türk isme övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

beIN Sports'ta konuşan Tuncay Şanlı, "Sezon başından bu yana en çok keyif aldığımız Fenerbahçe'ydi. Bütün Fenerbahçe camiası inanılmaz keyif almıştır, biz de izlerken çok keyif aldık... Şöyle bir enteresanlık var; santraforlar az gol atmış, ama Fenerbahçe şu anda ligin en çok gol atan takımı. Fenerbahçe'nin nasıl bir kulüp olduğunu sahadaki oyuncular ve taraftar gösterdi. Bir şampiyon takım gibi oynadı. Ben çok beğendim" dedi.

Tuncay Şanlı, sözlerine şöyle devam etti;

"Giuliano iki gol attı ve inanılmaz oynadı ama Şener'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Müthiş oynadı ve sağ tarafı çok iyi kullandılar. Fenerbahçe böyle oynarsa taraftar stadı doldurur. Bundan sonraki maçlarda bu tempo devam edecek mi onu göreceğiz. İlk devreden sonra acaba "Bu tempo devam eder mi takım yorulur mu?" dedik ama tam tersi üstüne koyarak devam etti"

Haberin Devamı

Tuncay Şanlı'nın açıklamaları sonrası Güntekin Onay ise, "Gerçekten müthiş bir hırs, müthiş bir efor, müthiş bir tempo, becerili işler de var bunun içinde. İşte özlenen, işte istenen Fenerbahçe" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!