Tüm gözler Aziz Yıldırım'da!

Güncelleme Tarihi:

Tüm gözler Aziz Yıldırımda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 10:16

Sarı-lacivertli oyuncular, Başkan Aziz Yıldırım’ın Samandıra’ya gelerek G.Saray sınavı öncesi verilecek galibiyet ödülünü açıklamasını bekliyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de prim sistemi bu yıl, son 2 yıldan farklı olarak uygulanıyor. Daha önceleri, tüm derbi ve diğer maçların primlerini sezon başında açıklayan sarı-lacivertli yönetim, bu sezon ise primleri maçtan 1 ya da 2 gün önce açıklıyor. Bu da her hafta başı takımda farklı bir heyecan yaratıyor. Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı derbi zaferinde yönetim, tüm futbol takımına 2 milyon TL'den fazla prim ödedi. Bu ödemenin ardından futbolcuların gözleri Galatasaray derbisine çevrildi. Ligdeki iddiayı sürdürme açısından kritik olan mücadele prim dopingiyle daha da heyecanlı bir hal alacak.

RAKAM BELLİ DEĞİL
Galatasaray maçının primi şu an için belirsiz. Rakamın ne kadar olacağı konusunda gözler Başkan Aziz Yıldırım'da... Zorlu Beşiktaş maçından 1 gün önce Samandıra'ya giderek prim bedelini açıklayan başkan Yıldırım'ın, bu hafta da cuma ya da cumartesi günü tesislere uğrayacağı ve sarı-lacivertli futbolculara müjdeyi bizzat vereceği öğrenildi. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!