Tudor'dan G.Saraylıları heyecanlandıracak sözler: Gelecek sezon...

Güncelleme Tarihi:

Tudordan G.Saraylıları heyecanlandıracak sözler: Gelecek sezon...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 20:52

Galatasar.ay Teknik Direktörü Igor Tudor, gelecek sezon şampiyon olacak bir takım kuracaklarını söyledi

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor, bir spor kanalında açıklamalarda bulundu. Tudor, İstanbul'u çok beğendiğini belirterek, "Ama benim burada bulunma sebebim tamamen Galatasaray. Sezon sonuna doğru gelmek bir teknik adam için kolay değil. Ancak bir teknik adam sezon başından itibaren takım alırsa daha etkili olabilir. Artık konuşma değil, çok çalışma zamanı. Bu sezonun bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip, gelecek sezon şampiyon olacak bir takım için kuracağız, bunun için çalışıyoruz" dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA KAYBETMEYİ HAK ETMEMİŞTİK"
Ligde son 8 haftanın kaldığını belirten Hırvat teknik adam, "Burada bazı süregelen problemler var ama şu an onlardan bahsetmenin zamanı değil. Son 8 hafta ufak da olsa değişim istiyoruz. Her zaman sonuçlar iyi ya da kötüyü size gösteriyor. Her zaman pozitifi takip ediyorum. Mesela Beşiktaş maçında kaybettik ama sahaya baktığımız zaman kaybetmeyi hak etmemiştik" dedi.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZ SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK"
İyi performanslar geldikçe puanların geleceğini söyleyen sarı-kırmızılı takımın teknik patronu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Başlangıç olarak 3'lü savunma fikri vardı. Bana göre daha sağlam oluyorsun ve 1 fazla oyuncu oluyorsun. Ama maçlarda goller de gördük kalemizde. Her sistemin iyi ve kötü yanları vardır. Teknik adam olarak sahada olan iyi ve kötüyü hemen anlamaya çalışıyorum. Son haftaları iyi geçirmeliyiz. Gelecek sezon için de bulunduğumuz sırayı yükseltmemiz gerekiyor. Hedefimiz en fazla puanı almak ve sezonu en iyi şekilde bitirmek."

"BARCELONA HAKEM YARDIMIYLA GERİ DÖNDÜ"
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın PSG'yi 6-1 mağlup ederek turnuvanın dışına ittiği maçla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Tudor, "Barcelona maçı son zamanlarda çıkan en ilginç futbol hikayesiydi. Eğer böyle bir geri dönüş olacaksa da bunu yapan da Barcelona olurdu. Dürüst olmak gerekirse, hakem yardımıyla geri döndüler. Futbolda bana göre sonucun oluşmasında etkili olan birçok faktör var. Oyuncu, şans, fiziksel durumlar ve hakem de bir faktör. Hatalar da sonucu değiştirebiliyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!