Tudor için şok sözler... 'Riekerink ile devam etseydik, daha iyi durumdaydık'

Güncelleme Tarihi:

Tudor için şok sözler... Riekerink ile devam etseydik, daha iyi durumdaydık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 10:08

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, katıldığı bir programda sarı-kırmızılıların bu sezonki durumunu eleştirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, HT Bloomberg ekranlarında yayınlanan Spor Saati programına katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi...

SNEIJDER VE PODOLSKI BAŞAKŞEHİR MAÇINDA OYNAMIYORSA...
Sneijder de Podolski birer dünya yıldızı. Galatasaray bunları şampiyon olmak için aldı. Demek ki Başakşehir maçında şampiyon olmak istememişiz. Sneijder ve Podolski'yi oynatmıyorsak kendimize bakmamız lazım.

Dünyanın en zor işi yıldız futbolcuyu mukavelesinin son yılı oynatmaktır. Biz Ali Dürüst'le bunu başardık. Sneijder'i odaya aldım ve 'Bu Galatasaray şampiyon olursa, sen herkesle iyi geçinirsen giderken davul zurnayla gidersin.

Antrenör olarak gelsen dahi davul zurnayla karşılanırsın. Kapıları açık tutman lazım. Seninle mukavele yapacağız ama seninle yaparsak birçok oyuncuyla yapmam lazım beni zor durumda bırakma' dedim. O da 'sen öyle diyorsan, doğrudur' dedi ve son yıl Sneijder gibi futbolcuyu mukavele imzalatmadan son dakikaya kadar oynattık.

Başakşehir maçında yemin ederim sana ayaklarımı vurmaktan paramparça etmişim. Ben Galatasaray'sız yaşayamam.

Haberin Devamı

Tudor için şok sözler... Riekerink ile devam etseydik, daha iyi durumdaydık

TUDOR, ŞAMPİYONLAR LİGİ FIRSATINI KAÇIRDIĞININ FARKINDA DEĞİL
Tudor kendisine göre yeni bir sistem oturtmak istiyor ama şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi gidiyor onun farkında değil. Bizim buradan alacağımız para, bunun hevesiyle satacağımız kombineler...

Ben futbolculara sabaha kadar bunu anlatırdım. Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse kime kombine satacağız? Kim gelip iyi paralara göğüs reklamı verecek?

RIEKERINK KALSAYDI DAHA İYİ DURUMDA OLURDUK
Tudor beğendiğim hocalardan bir tanesiydi. Futbolculara birden bire yüklenmesi, sakatlanmasına sebebiyet verdi. Biz Riekerink ile devam etseydik daha iyi durumdaydık.

Hem de daha iyi futbol oynuyorduk. Tudor'un sistem değişikliği yapması takımı paramparça etti. Riekerink gönderilirken zaman olmaması yanlış oldu. Devreden sonra hoca değişikliği yapılması takımlara büyük maddi ve mali zararlar veriyor.

Haberin Devamı

YÖNETİMDE OLSAYDIM TUDOR SENEYE KESİN KALMAZDI
Tudor beni hayal kırıklığına uğrattı. Karabük'teki futbolu oynatsa ona bile razıyım. Başakşehir maçında duvara vuruyorum. Kendimden utandım daha sonra. Görevde olsam seneye Tudor kesin olmazdı. (goal.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!