Trail Blazers, Lillard-McCollum ikilisini bozmuyor

Güncelleme Tarihi:

Trail Blazers, Lillard-McCollum ikilisini bozmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 09:34

NBA ekiplerinden Portland Trail Blazers’ın Basketbol Operasyonları Başkanı, Damian Lillard ile C.J. McCollum ikilisini bozmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

NBA’in uzun yıllardır en skorer ve hücumda tehlikeli ikililerinden Damian Lillard ile C.J. McCollum, geçtiğimiz sezon Portland Trail Blazers‘ı Batı Konferansında üçüncü sıraya taşımıştı. Ancak daha önce de olduğu gibi takım playoff’larda hayal kırıklığı yarattı ve 6.sıradan playoff yapan New Orleans Pelicans‘a süpürüldü.

Bu hayal kırıklığının ardından takımın koçu Terry Stotts’ın gönderilebileceğine dair iddialar çıkmıştı ancak tecrübeli isim görevine devam etti. Son olarak Portland Trail Blazers‘ın Basketbol Operasyonları Başkanı Neil Oshley, Lillard-McCollum ikilisini bozmayı düşünmediklerini belirtti.

“Uzun vadede son olarak Jusuf Nurkic ile dört yıllık yeni kontrat yaptık. Bu bize oldukça iyi bir yol açıyor. Takımın çekirdeğini birlikte tutuyoruz, Dame ve C.J.’in kontratlarında en az üçer yıl daha olduğunu biliyoruz. Biz bu gruba kazanmaları için en yüksek şansı veriyoruz.”

Haberin Devamı

Portland NBA’in ortalarından zirvesine çıkacak kadar güçlü bir kadroya da sahip değil, ligin dibine düşecek bir ekip de. Gelecek yılların neler getireceğini söylemek güç ancak bu ikilinin birlikte Blazers formasıyla bir şampiyonluk kazanması zor gözüküyor. (Eurohoops)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!