Trabzonspor'un yıldızına Çin kancası

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun yıldızına Çin kancası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 11:13

Çin kulüplerine önerilen Trabzonspor'un yıldızı Onazi’yi Rizespor ve Beşiktaş maçlarında izleyecek olan menajerler resmi teklifleri pazarlık masasına getirecek.

Haberin Devamı

Emmanuel Mas için ise İnter ve G.Saray iddiası Trabzonspor yönetimini kızdırdı. Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, Çin kulüplerinin radarına girdi.
Bir süredir menajerler tarafından Çin kulüplerine önerilen Nijeryalı oyuncunun Çaykur Rizespor ve Beşiktaş sınavlarında yakından takip edileceği öğrenildi.

YÖNETİM KIZGIN
Onazi'nin performansının beğenilmesi durumunda menajerlerin resmi teklifler ile Trabzonspor'un kapısını çalması beklenirken, bordo- mavili kulübün ise genç oyuncuyu kaptırmamak için kapıyı yüksek rakamlardan açması bekleniyor.
Bu arada Trabzonspor'daki performansı ile Arjantin milli takımındaki formasını tekrar geri kazanan Emmanuel Mas için Galatasaray ve İnter'in devrede olduğu iddiaları yönetimi kızdırdı.
Hem oyuncuyla hem de menajeriyle bir görüşme yapan Başkan Usta'nın bu asılsız iddialara kesinlikle kulak tıkanması gerektiğini dile getirdi. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!