Trabzonspor’un gözü Juventuslu Gianluca Frabotta’da

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’un gözü Juventuslu Gianluca Frabotta’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 07:00

Bordo mavililer sol beki, İtalyan futbolcu Gianluca Frabotta ile takviye etmek istiyor. Tutto Mercato, İtalyan devinde forma giyen 22 yaşındaki sol bek için devreye girildiğini ancak Genoa’nın da aynı futbolcuyla ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

FLuminense’den kiralanan Marlon’un ülkesine dönmesiyle mevcut kadrosunda sol bek olarak sadece Faruk Can Genç bulunan Trabzonspor’un Juventus’un 22 yaşındaki futbolcusu Gianluca Frabotta ile ilgilendiği iddia edildi.

ROTA YiNE iTALYA

Tutto Mercato, daha önce İnter’den Cagliari’ye giden Dalbert ile ilgilenen bordo mavililerin sol bek için yine rotasını İtalya’ya çevirdiğini ve Juventus ile 2025 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki sol bek için devreye girdiğini yazdı.

Haberde Frabotta ile Genoa’nın da ilgilendiği ifade edildi. Geçen sezon Juventus forması ile 17 maça çıkan Frabotta 1 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı.

ANDREAS CORNELİUS İÇİN F.BAHÇE DEVREDE İDDİASI

Bu arada transferde adı Trabzonspor ile anılan Danimarkalı forvet Andreas Cornelius için Fenerbahçe’nin devreye girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Bordo mavililer Aleksander Sörloth’tan haber beklediği için bu transferde beklemeye geçerken, nicolo schira’nın aktardığı habere göre; Cornelius, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un kendisine yaptığı teklifi reddetti.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!