Trabzonspor'da transfer çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda transfer çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 12:48

2018-19 sezonu hazırlıkları için 26 Haziranda toplanacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını 1 Temmuz'da Slovenya'da başlayacak kampa kadar büyük ölçüde tamamlamaya çalışacak.

Haberin Devamı

Mevcut kadrosundan ayrılan oyuncuların yerlerini doldurmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, bu hafta itibarıyla transfer listesindeki isimlere yoğunlaşacak. 26 Haziranda yeni sezon hazırlıkları için Trabzonda toplanacak bordo-mavililerin, öncelikle gündemde olan Damien Da Silva transferini hafta içerisinde olumlu sonuçlandırması bekleniyor.

OMERUO GİRİŞİMİ

Transferde önceliği savunma hattına veren ve bu bölgeye en az iki takviye yapmayı planlayan Trabzonsporun, Damien Da Silvanın ardından Kenneth Omeruoyu da gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-mavililerin, bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelseada bulunan ve 2017-18 sezonunda kiralık olarak Kasımpaşada forma giyen 25 yaşındaki Nijaryalı savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü ve bu noktada da girişimlerin hızlandırılacağı belirtildi.

AMİNU UMARDA SONA DOĞRU

Bordo-mavililerin ayrıca tamamlanan sezonda Süper Lige veda eden Osmanlısporda forma giyen ve sol kanatta görev yapan Aminu Umarın transferini de sonuçlandırmak için son görüşmeleri yaptığı öğrenildi. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyu kiralama noktasında Osmanlıspor ile son detayları görüşen Trabzonspor yönetiminin, bu transfere de hafta içerisinde resmiyet kazandırması bekleniyor.

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!