Trabzonspor'da stoper haftası!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda stoper haftası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 10:37

Slovenya’da 1 Temmuz’dan bu yana tek stoperle çalışan Fırtına’da yönetim gaza bastı. Kone’yi bitirme noktasına gelen Karadeniz ekibi, İran Milli Takımı’nda forma giyen 22 yaşındaki Majid Hosseini ile Stuttgart’tan 26 yaşındaki Polonyalı Kaminski’yle temasta.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da gözler stoper transferine çevrildi.

2017-18 sezonun tamamlanmasıyla sözleşmeleri sona eren stoper oyuncuları Uğur Demirok, Jan Durica ile Tomas Hubocan ile sözleşme yenilemeyen ve yollarını ayıran Bordo-Mavililer’de, bu oyunculardan doğan boşluğun halen doldurulamaması savunma hattında sıkıntı yaratıyor.

1 Temmuz´dan itibaren Slovenya’da çalışan Karadeniz ekibinde stoper olarak sadece Mustafa Akbaş ile genç oyuncu Hüseyin Türkmen bulunuyor.

Stoper transferi için çalışmalarına hız veren yönetimin de Malaga’dan 30 yaşındaki Fransız oyuncu Bakary Kone’yi bitirme noktasına geldiği öğrenildi.

İRAN’DAN HABER BEKLENİYOR

3 stoper almak isteyen Ünal Karaman’ın hedefinde iki isim daha var.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda İran Milli Takımı’nda da forma giyen Esteghlal FC takımının 22 yaşındaki oyuncusu Majid Hosseini ile Stuttgart’tan 26 yaşındaki Polonyalı oyuncu Kaminski listenin başındaki isimler.

Bordo-Mavililer’in gündemdeki bu 3 oyuncudan en az ikisine hafta içinde imza attırması bekleniyor.(Fanatik)

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!