Trabzonspor'da son dakika! Galatasaray maçında...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda son dakika Galatasaray maçında...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2019 09:43

Dev maç öncesinde Sturridge ve Ekuban gibi yıldızlar takıma katılırken, cezası sona eren Uğurcan Çakır da kritik karşılaşmada eldivenleri devralacak. Sakatlıkları süren Novak, Onazi, Ahmet Canbaz, Abdülkadir Ömür ile cezalı Abdulkadir Parmak ise dev maçta görev yapamayacak.

Haberin Devamı

Avrupa’ya havlu atan ve artık tamamen ligdeki şampiyonluk yarışına odaklanan Trabzonspor, Galatasaray maçı için geri sayıma geçti. Avrupa’da iddiası olmaması nedeniyle hafta başından bu yana dev maçı düşünen Fırtına, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Maça yönelik taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenmanda sakatlıklarını tamamen atlatan Daniel Sturridge ve Caleb Ekuban gibi yıldızların takımla çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü. İki futbolcunun da 21 kişilik kadroda olacağı, maçın gidişatına göre oyuna dahil olabileceği öğrenildi.

Erce kulübeye geçiyor

Kaleci Uğurcan’ın da cezasının bitmesi nedeniyle kritik mücadelede yeniden Erce’den eldivenleri devralacağı belirtildi. Orta sahada ise Abdulkadir Parmak cezası sebebiyle bu akşam forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları devam eden Novak, Onazi, Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz da bu önemli sınavda görev yapamayacak.

Haberin Devamı

Biletler tamamen bitti

Dev maç öncesinde Trabzon şehri de geri sayıma geçti. Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Ligi’ndeki Getafe maçına ilgi göstermeyen Bordo-Mavili taraftarlar, Galatasaray karşılaşmasının biletlerini tamamen tüketti ve maç saatini beklemeye başladı. Bu akşam 19.00’da başlayacak karşılaşmada Bordo-Mavili futbolculara, 40 bin kişilik müthiş bir destek olacak. (Fanatik)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!