Trabzonspor'da kombinelere ilgi yok

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda kombinelere ilgi yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2018 09:09

Yeni sezonda taraftarının desteğini arkasında hissetmek isteyen Trabzonspor, kombine satışlarında hayal kırıklığı yaşadı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala yalnızca 4 bin 700 civarında kombine satılması moralleri bozdu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda ‘Öze dönüş’ politikasını uygulayacak olan Fırtına’da, kombine satışları hayal kırıklığı yaratıyor. Sezon boyunca taraftarının desteğini arkasında hissetmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, bu nedenle kombine ve bilet fiyatlarını oldukça düşük tutmuştu.

Ancak buna rağmen Trabzonsporlu futbolseverler, kombinelere beklenen ilgiyi göstermedi. Ligin başlamasına yaklaşık 22 gün kalırken Karadeniz temsilcisi, 4 bin 700 civarında kombine satışı gerçekleştirdi.

HEDEF 15 BİN

Galatasaray (28 bin), Beşiktaş (24 bin) ve Fenerbahçe (35 bin) açık ara yaparken Trabzonspor’un 5 bini aşamaması moralleri bozdu. Öte yandan kombine satışlarından büyük gelir bekleyen Fırtına, hedefledikleri rakamlara ulaşamadı. Bordo-Mavililer, şu an için 1 milyon 708 bin 302 TL’lik gelir sağladı. Karadeniz ekibi, lig başlangıcına kadar en az 15 bin kombine satmayı hedefliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!