Trabzonspor, Karabükspor maçıyla sezonu kapatıyor!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Karabükspor maçıyla sezonu kapatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 10:36

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 34üncü haftasında yarın sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçıyla 2017-18 sezonunu kapatacak.

Haberin Devamı

Bu sezon lig, kupa ve Avrupa Kupalarına katılma noktasında hedeflerini gerçekleştiremeyen Trabzonspor, ligin 34üncü haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Bordo-mavililer bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligi 5inci sırada bitirmek ve bu sezon da taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Saat 18.00de Medikal Park Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

KADRODA 8 EKSİK

Trabzonsporda Kardemir Karabükspor maçı öncesi kadroda 8 eksik bulunuyor. Kart cezalısı Olcay ile izin verilen Onazinin yanı sıra sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onur, Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak ve Rodallega sezonun son karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Teknik direktör Rıza Çalımbayın da Karabükspor karşısında ligde son oynanan Bursaspor maçının kadrosunu büyük oranda koruması ve sadece cezalı olan Olcayın yerine ilk 11de Sosaya foma vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

KARABÜKSPOR İLE 20NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Karabükspor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 20nci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonsporun 10, Kardemir Karabüksporun 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 33 gol atarken, kalesinde 20 gol gördü.

TRABZONSPORUN KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ ŞU ŞEKİLDE:

Uğurcan- Pereira, Mustafa, Durica, Novak- Kucka, Bero- Abdülkadir, Sosa, Yusuf- NDoye

SAKAT: Onur, Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak, Rodallega

CEZALI: Olcay

İZİNLİ: Onazi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!