Trabzonspor Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 14:49

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Peki Trabzonspor Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Ligde geçen hafta deplasmanda Bursaspor'u 3-1 yenen bordo-mavililer, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen rakibi karşısında kazanarak 2017-2018 sezonunu 5. sırada tamamlamak istiyor. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Esteban Alvarado, Uğur Demirok, Kamil Ahmet Çörekçi, Fabian Castillo, Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega, kart cezalısı Olcay Şahan ve milli takıma giden Ogenyi Onazi, forma giyemeyecek.

Karadeniz ekibinin Kardemir Karabükspor karşısına Uğurcan Çakır, Pereira, Mustafa Akbaş, Durica, Novak, Kucka, Bero, Abdülkadir Ömür, Sosa, Yusuf Yazıcı ve N'Doye 11 ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta?

Trabzonspor Karabükspor maçı bu akşam saat 18:00'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda futbolcular Çalımbaya veda etti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 34'üncü haftasında bugün oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmana sakatlıkları bulunan Onur, Esteban, Uğur, Kamil Ahmet, Castillo, Burak ve Rodallega ile izinli olan Olcay ve Onazi katılmadı. Antrenmanda ısınmanın ardından dar alanda oyun oynanırken, son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.

ÇALIMBAYA VEDA

Bu arada antrenmanın ardından ise futbolcular, Kardemir Karabükspor maçı sonrası bordo-mavili takım ile yollarını ayıracak teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra futbolcular hep birlikte teknik heyeti alkışlayarak veda etti.

İstatistikler

İki takım Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Karabükspor'un sadece dört galibiyeti bulunuyor. Trabzonspor, Süper Lig'de evinde Karabükspor ile karşı karşıya geldiği dokuz maçın sekizini kazandı. bu maçların altısında kalelerini gole kapattılar. Karabükspor ligdeki son 13 maçını kaybetti. Bu, Süper Lig tarihinde bir takımın elde ettiği en uzun ikinci mağlubiyet serisi. Bu alanda Karabükspor'un önünde yer alan tek takım Ankaragücü.

Haberin Devamı

Karabükspor ligdeki son 37 maçının 35'inde kalesini gole kapatamadı. Trabzonspor bu sezon ligde maçlarında en fazla gol olan takım. Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile beraber en fazla net gol pozisyonuna giren takım. Karabükspor ise bu sezon Süper Lig'de net gol pozisyonunu gole çevirme oranı en düşük takım.
Karabükspor'un ligde attığı son yedi golün altısı duran toplardan gelirken, bu yedi golün altısı farklı oyuncular tarafından atıldı.

Yusuf Yazıcı, Süper Lig'de forma giydiği son dokuz maçta sekiz gole katkıda bulundu. Trabzonspor'un ligde attığı son beş golün üçünde beklerinin katkısı bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu 27 Süper Lig maçında beş gol ve beş asist ile tamamlayan Dame N'Doye, bu sezon 23 lig maçında yine beş gol ve beş asiste ulaştı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Burak Yılmaz, bu sezon attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!