Trabzonspor: Galatasaraylıları en iyi şekilde ağırlayacağız

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor: Galatasaraylıları en iyi şekilde ağırlayacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:51

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni statlarındaki ilk büyük maçta cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirterek, "Galatasaray taraftarını en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Çubukçu, Galatasaray'ı deplasmandaki maçta 1-0 yendiklerini hatırlatarak, "Ligin ilk yarısında Galatasaray Kulübü, bizi ve taraftarımızı iyi bir şekilde ağırlamıştı. Biz de aynı şekilde onları misafir edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Uzun bir aradan sonra Galatasaray taraftarının Trabzon'da karşılaşmayı izleyeceğini aktaran Çubukçu, "Her iki takım taraftarlarının centilmence, güzel bir futbol izleyeceklerine inanıyoruz. Futbol taraftarlarla güzel. 41 bin 461 taraftarın yer alacağı, statta güzel bir futbol gecesi geçireceğiz." diye konuştu.

"EN ÖNEMLİ MAÇ, OYNAYACAĞIMIZ İLK MAÇ"
Ahmet Çubukçu, 2017 yılında 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak ligde çıkışa geçtiklerini ancak yollarına emin adımlarla devam etmeleri gerektiğini belirtti. Aldıkları galibiyetlerin, ligde çıkışa geçmeleri yolunda Galatasaray maçını kazanmaları halinde anlam kazanacağını da dile getiren Çubukçu, şunları kaydetti:
"Trabzonspor olarak üst sıralarda, bitirebileceğimiz en üst yerde ligi bitirmek istiyoruz. Avrupa kupalarında gelecek yıl olmayı hedefliyoruz. Bizim için en önemli maç, oynayacağımız ilk maç. Bütün bunlar ışığında kazanarak, yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz."

Haberin Devamı

"YANAL'IN KATKISI BÜYÜK"
Ahmet Çubukçu, teknik direktör Ersun Yanal'ın bordo-mavili takımda en iyi dönemini geçirmesine ilişkin olarak da, "Yanal, kalitesi, kariyeri belli bir teknik direktör. Sezon başında yeni oluşturduğumuz bir takım vardı. Bazı sorunlar yaşadık. Biz ona her zaman güvendik. Zor şartların, durumun üstesinden kalkmak kolay değildi. Bugünkü tabloda Yanal'ın katkısı büyük." ifadelerini kullandı.Çubukçu, uzun bir aradan sonra Trabzonspor'un bir büyük maçta favori olarak gösterildiği yönündeki yorumlara da "2017 yılının namağlup, en fazla puan toplayan bir takımı olarak böyle gösterilmek doğal. Ancak neticede karşımızdaki takım Galatasaray. Her iki takımın maçları farklı bir atmosferde olur ve maç oynanmadan kazanılmaz. Biz bu maçın bilincinde, ciddiyetinde rehavete kapılmadan güçlü rakibimiz karşısında kazanarak yolumuza devam etmek amacındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

TEK EKSİ DURICA
Çubukçu, takımda sadece sakatlığı nedeniyle Slovak futbolcu Jan Durica'nın eksikliğinin bulunduğunu kaydetti. Durica'nın tam olarak hazır hale gelmediğini söyleyen Çubukçu, bu oyuncunun Çaykur Rizespor maçıyla takımda yer alabileceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!