Aslan'ı da vurdular

Güncelleme Tarihi:

Aslanı da vurdular
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 12:02

Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı konuk etti. Bordo-mavililer mücadeleyi 2-1 kazandı. Aslan bu skorla namağlup unvanını yitirdi. Trabzonspor'un gollerini Dame N'Doye ve Yusuf Yazıcı kaydetti. Galatasaray 86'da Garry Rodrigues'in golüyle ümitlense de skor Trabzonspor lehine bitti. Galatasaray bu skorla 23 puanda kaldı ve Başakşehir ile arasında ki puan farkı 3'e indi. Galatasaray'da Sofiane Fegholi ile Bado N'Diaye kırmızı kart gördü. Trabzonspor'da ise Olcay Şahan oyundan ihraç edildi. Karadeniz ekibi ile 12 puana yükseldi. Trabzonspor ligde bir sonraki maçını Kayserispor'a konuk olacak. Galatasaray, Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Haberin Devamı

Stat: Medical Park

Hakemler: Halis Özkahya , Kemal Yılmaz , Hakan Yemişken

Trabzonspor: Onur , Pereira , Uğur Demirok , Durica , Mustafa Akbaş , Okay , Onazi (Hubocan dk. 89 ?), Yusuf Yazıcı , Olcay Şahan , Bero (Abdülkadir Ömür dk. 58 ), N'Doye (Castillo dk. 90+2 ?)

Yedekler: Esteban, Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Bongonda, Volkan Şen, Sosa, Batuhan

Teknik Direktörü: Rıza Çalımbay

Galatasaray: Muslera , Mariano , Maicon , Denayer , Linnes , Fernando , Seçuk İnan (Rodrigues dk. 54 ), Tolga Ciğerci (Yasin Öztekin dk. 73 ), N'diaye , Feghuoli , Gomis (Eren Derdiyok dk. 54 )

Yedekler: Eray, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Koray Günter, Latovlevici, Sinan Gümü, Carrasso

Teknik Direktörü: Igor Tudor

Goller: N’Doye (dk. 49), Yusuf Yazıcı (dk. 70) (Trabzonspor), Rodrigues (dk. 86) (Galatasaray)

Haberin Devamı

Kırmızı kartlar: Olcay Şahan (dk. 45) (Trabzonspor) Feghouli (dk. 45), Ndiaye (dk. 90) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Muslera, Maicon (Galatasaray)

Â

Aslanı da vurdular

ÇALIMBAY’DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında ligde son oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının 11’inden farklı olarak 3 değişikliğe gitti. Savunmada cezalı olan Mas’ın yokluğunda Durica’ya forma veren deneyimli teknik adam, sakat olan Burak’ın yerine ise Rodallega’nın da cezalı olması nedeniyle forvetteki tek alternatif Dame N’Doye’u görevlendirdi. Çalımbay, son 6 lig maçına ilk 11’de başlayan Sosa’yı yedek kulübesinde oturturken, bu oyuncunun yerine ilk 11’de Bero’ya şans tanıdı.

N’DOYE İLK KEZ 11’DE

Trabzonspor’da Galatasaray maçına ilk 11’de başlayan Dame N’Doye, bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı buldu. Ligin ilk 9 haftalık bölümünde oyuna sonradan dahil olan N’Doye, 3 maçta 178 dakika süre almıştı.

TUDOR’DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Trabzonspor karşılaşmasında ligde son oynadıkları Fenerbahçe maçının 11’inden farklı olarak 2 değişiklik yaptı. Tudor, kart cezalısı Belhanda’nın yerine ilk 11’de Selçuk’a, Serdar Aziz’in yerine ise Linnes’e görev verdi.

Haberin Devamı

SELÇUK 101 GÜN SONRA

Galatasaray'da kart cezalısı Belhanda'nın yokluğunda forma şansı bulan Selçuk İnan, 101 gün sonra ilk 11'de görev yaptı. En son bu sezon UEFA Avrupa Ligi 2’nci ön eleme turunda İsveç temsilcisi Östersunds ile oynanan maçta 11'de görev yapan Selçuk, 101 günlük ilk 11 özlemine Trabzonspor karşılaşmasıyla son verdi.

TARAFTARLARDAN YOÄžUN Ä°LGÄ°

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, maç öncesi de Trabzonsporlu futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Galatasaray taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün önemli kısmını doldurdu.

TRÄ°BÃœNLERDE 29 EKÄ°M COÅžKUSU

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor yönetim kurulu, Galatasaray maçı öncesi tribünlere gelen tüm taraftarlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağı dağıttı. Bordo-mavili taraftarların yanı sıra Galatasaray taraftarları da kendilerine verilen bayraklarla Cumhuriyet bayramını kutladı. Ayrıca karşılaşma öncesi taraftarlar hep birlikte statta çalan 10’uncu yıl marşına eşlik etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!