Trabzonspor, Fırat Aydınus'la gülmüyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Fırat Aydınusla gülmüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 11:36

Hakem Fırat Aydınus, 6. kez Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan bir müsabakayı yönetecek. İki takım arasında Aydınus'un yönettiği 5 maçta sarı-kırmızılı takım 4 galibiyet alırken, bordo-mavililer ise 1 maçta kazanabildi.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Eylül Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Galatasaray müsabakasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Fırat Aydınus, bugüne kadar iki takımın 5 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 4 kez rakibini mağlup ederken, bordo-mavililer ise 1 kez kazandı.

Trabzonspor karnesi

Fırat Aydınus, Trabzonspor'un bugüne kadar 51 karşılaşmasında görev yaptı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 18 galibiyet, 17 beraberlik aldı. Bordo-mavililer 16 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Fırat Aydınus, 51 karşılaşmada bordo-mavili futbolculara 117 sarı kart, 11 kırmızı kart çıkardı. Aydınus bu sezon ise Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olduğu maçta düdük çalmıştı.

Galatasaray karnesi

Haberin Devamı

Fırat Aydınus, Galatasaray'ın bugüne kadar 46 karşılaşmasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti. Aydınus'un yönettiği maçlarda Galatasaraylı oyuncular 104 sarı kart ve 10 kırmızı kart gördü.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!