Trabzonspor Ersun Yanal ile yolları ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Ersun Yanal ile yolları ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 23:37

Trabzonspor'da 6-1'lik Akhisarspor yenilgisi sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı alındı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı alındı. Evinde Akhisarspor'a karşı aldığı 6-1'lik yenilgi sonrasında tepkileri üzerine çeken deneyimli teknik adamın Trabzonspor ile yolları ayırdığı ifade edildi.

Muharrem Usta'nın yurt dışında olduğu kaydedilirken yöneticilerin, "Hocam gelinen bu noktadan sonra hem sen hem de biz yıpranmayalım, yolları ayırmak en doğrusu" şeklinde yaklaşım gösterdiği kaydedildi. Yanal'ın bu öneriye olumlu yaklaştığı ve fesih şartlarının görüşüldüğü belirtildi.

Bordo mavili kulübün Başkanı Muharrem Usta’nın yurt dışında olması nedeniyle yapılacak son görüşmede sözleşmesi sezon sonunda sonra erecek olan teknik direktör Ersun Yanal ile fesih şartlarının konuşulacağı ve son kararın verileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal ile bugün yollarını resmen ayırması beklenen Trabzonspor’da yönetimin yeni teknik adam için yerli mi yoksa yabancı mı olsun konusunda bir görüşme daha yapacağı, yönetim içerisindeki bir grubun yabancı teknik adamdan yana tavır aldığı, bir grubun ise lige tanıyan yerli bir hocanın takımın başına gelmesi noktasında fikirlerini beyan ettiği kaydedildi.

Diğer yandan Bordo-mavililerin teknik direktörlük için Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ı, Göztepe'nin çalıştırıcısı Tamer Tuna'yi ve şu anda takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay'ı listede bulundurduğu dile getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!