TOFAŞ'lı basketbolcu Yiğit Arslan o pozisyonu anlattı

Güncelleme Tarihi:

TOFAŞlı basketbolcu Yiğit Arslan o pozisyonu anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2019 08:25

Tofaş'ın 22 yaşındaki oyuncusu Yiğit Arslan, Tahincioğlu Basketbol Süper Lig'de Fenerbahçe Beko karşısında 89-56 mağlup oldukları maçta Marko Guduric'in yaşadığı sakatlık üzerine boş üç sayı pozisyonu kullanmayarak takdir topladığı pozisyonla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Tam şut atacakken Fenerbahçeli Marko Guduric'in sakatlandığını görünce oyunu durduran Tofaş'ın genç oyuncusu Yiğit Arslan'ın bu hareketi büyük beğeni topladı.

Sosyal medyada büyük övgüler alan Yiğit, pozisyonu anlattı: "Öncelikle Marko Guduric'e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Fenerbahçe Beko deplasmanında takım karakterimizi yansıtmayan bir oyun sergiledik. Bu oyun bize hiç yakışmadı ancak maçın ardından kulübümün de o anı paylaşmasıyla çok sayıda mesaj aldım. O pozisyonda; pas elime geldiğinde şuta hazırlanırken Guduric'in iyi durumda olmadığını gördüm ve oyunu durdurmak istedim. Bence her Türk sporcunun sergileyebileceği, normal bir davranıştı. Bir oyuncu olarak sporcu sağlığı ve rakibe saygı benim için her şeyden önemli. Ama olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. Güzel mesajlarını ileten herkese teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!