TOFAŞ Beşiktaş Sompo Japan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

TOFAŞ Beşiktaş Sompo Japan maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2019 09:37

Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası, dün Ankara'da başladı. Ankara Spor Salonu'nda 13-17 Şubat tarihlerinde yapılacak kupada bugün, TOFAŞ ve Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya gelecek. Bu maça kısa bir süre kala, saat ve yayıncı kanal bilgisi, basketbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, TOFAŞ Beşiktaş Sompo Japan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol takımı, Erkek Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde 14 Şubat Perşembe günü (bugün) TOFAŞ ile karşılaşacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 20:30'da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İşte detaylar...

HEYECAN BAŞLADI

Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası, Ankara'da star aldı. Ankara Spor Salonu'nda 13-17 Şubat tarihlerinde yapılacak kupada, Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray Doğa Sigorta, Gaziantep Basketbol, Fenerbahçe Beko, TOFAŞ ve Türk Telekom takımları mücadele edecek. Erkekler Türkiye Kupası, 17 Şubat Pazar günü yapılacak müsabaka sonunda sahibini bulacak.

BAKMADAN GEÇME!