TJK'da mutlu son 'Basın'ın! Hakan Ünsal'ın takımı...

Güncelleme Tarihi:

TJKda mutlu son Basının Hakan Ünsalın takımı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 11:38

Türkiye Jokey Kulübü’nün ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Master Lig Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa kaptanlığını efsane milli futbolculardan Hakan Ünsal'ın yaptığı "Basın" takımı ulaştı...

Haberin Devamı

Veliefendi hipodromunda salı akşamı yapılan final maçında "At Sahipleri" takımıyla karşı karşıya gelen "Basın" 14-7'lik farklı skorla şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan ve kıran kırana geçen mücadele sonunda Galatasaray ve milli takımın efsane futbolcularından, Hürriyet Gazetesi spor yazarı ve Spor Arena yorumcusu Hakan Ünsal'ın kaptanlığını yaptığı "Basın" takımı galibiyete imza atarak mutlu sona ulaştı.

TJKda mutlu son Basının Hakan Ünsalın takımı...

Karşılaşma sonunda şampiyonluğa ulaşan "Basın" takımına kupasını Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Sadettin Atığ verdi.

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Hakan Ünsal'ın yanısıra "Basın" takımında Galatasaray'ın eski futbolcularında Faruk Atalay, Bursaspor ve Karabükspor formalarını da giyen tecrübeli futbolculardan Bekir Ozan Has, Hürriyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er, futbol, atçılık dünyasının ve medyanın önemli isimleri Ömer Hacısalihoğlu, Barış Düşmez, Yetkin Etkin, Mutlu Balyemez, Onur Uslu, Ersoy Uçtu, Tarık Demir, Fatih Saboviç, Kut Kutnak, Erdem Mutlu, Mustafa Sav, Mehmet Ayan ve Erdem Kaya bugüne kadar oynanan 6 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

"BEN YOK, BİZ VARDIK, BİRLİKTE BAŞARDIK"
Şampiyon takımın kaptanı Hakan Ünsal gecenin sonunda ''Turnuvaya çağrıldığımda çok şaşırmış ve bir o kadar da mutlu olmuştum. Hürriyet Gazetesi’nde mesai arkadaşı olduğum İsmail Er’le seve seve takımın parçası oldum. Timuçin Eriç ve Barış Düşmez kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ben yok, biz vardık. Birlikte başardık. Yarışçılık camiası yabancı olmadığım bir camia. Herkese selamlar ve sevgiler...'' dedi

TJKda mutlu son Basının Hakan Ünsalın takımı...

SOLDAN SAĞA: Cumali Demirbağ, Bekir Ozan Has, Timuçin Eriç, Faruk Atalay, Hakan Ünsal, Mustafa Ural, İsmail Er, Hakan Çakmak, Onur Uslu, Mustafa Sav, Erdem Mutlu, Murat Şener, Kut Kutnak, Cem Gündüz, Ersoy Uçtu, Atahan Zilcioğlu, OTURANLAR: Reşat Köstem, Yetkin Etkin, Ömer Hacısalihoğlu, Mutlu Balyemez, Barış Düşmez.

Haberin Devamı

KUBİLAY EREL VE FARUK TINAZ ALKIŞLANDILAR
Turnuvanın 2. At sahipleri takım Kaptan-ı Kubilay Erel ve Faruk Tınaz ise mücadeleleri ile göz doldururmuş alkışlandılar At sahipleri takım kadrosunda yer alan Fazlı Ulısoy, Talip Öztürk, Sedat Yeşilkaya, Ali Cansun, Armağan Turhan, Sencer Girgin, Bora Hadioğlu, Erdal Erselin, Serdar Zabun centilmence mücadele sergilediler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!